Proje Towny Plugin Paketi için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tand

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
23
Minecraft
bnTandstik

Discord:

tandstik_

Selamlar şuanda bir towny plugin paketi yapıyorum paketin temelini bitirdim kese plugini vs. ayarladım rankları yaptım genel olarak oynananabilir durumda ama bazı eksikler var gibi hissediyorum sizce daha ne ekleyebilirim ve diyat öneriniz varmıdır (Oraxen kullanıyorum)

Paket tam olarak bitmedi bazı değişikler ve eklemeler yapıcağım silinmesi veya eklenmesi gereken şeyler varsa düşüncelerinizi belirtiniz
Kese pluginini isteyenler iletişime geçebilir
Resimler:

Bossbar:
1746989805779.webp

Scoreboard: (client sebebiyle buglu)
1746989843988.webp

ESC:
1746989885245.webp

Kese:
1746989911100.webp
1746989920539.webp

Kasa yeri:
1746989998302.webp

Towny ve Teknik:
1746990041502.webp
1746990053143.webp
1746990167686.webp
(rankların tasarımı bana ait başka yerde görmüş olabilirsiniz)

1746990341937.webp
Şöyle bir tasarımda var fena boş bişey ama yaptım yinede

Eline sağlık dostum. Özel tasarımlar gayet hoş duruyor. Gözüme çarpan birkaç şey oldu. Öncelikle scoreboardu gayet güzel tasarlamışsın ancak arka kısmı biraz daha geniş bir yapıda olabilirdi. Yazıların taşması hoş durmamış. Ayrıca scoreboard'ın "Oyuncu:" ve "Towny:" yazısını bence daha güzel bir fontta ve daha güzel bir renkte seçebilirdin. KULLANICI: yazısının önünde olan o özel simgeyi biraz daha küçük kalacak şekilde seçebilirdin. Ve normalde KULLANICI beyaz, o tür simgeler gri renkte kullanılır sen ise tam tersini kullanmışsın biraz göz yoran bir tasarım olmuş.

Bu öneriler harici bu türden hudlar ekleyerek oyun arayüzünü daha da geliştirebileceğine inanıyorum.

Plugin veya sistem önerileri olarak neler ekledin bilmiyorum ama aşağıdaki pluginleri önereyim şimdiden.

SiegeWar: Townyler arası savaş
Dynmap: Site üzerinden towny mapini gösterme
EliteMobs: Boss sistemi
CosmeticsCore (ücretli): Aksesuar sistemi
Jobs Reborn: Oyuncuyu daha fazla sunucuda tutabilmek için görev/iş plugini
Vending Machines (ücretli): Otomat sistemi
Plan: Gelişmiş oyuncu analiz sistemi
Ultimate Foods: Gelişmiş gıda sistemi
Spark: Server log sistemi

Kolay gelsin.

Tepe Savaşları Etkinliği Eklenebilir İyi Çalışmalar Diliyorum.

Eline sağlık dostum. Özel tasarımlar gayet hoş duruyor. Gözüme çarpan birkaç şey oldu. Öncelikle scoreboardu gayet güzel tasarlamışsın ancak arka kısmı biraz daha geniş bir yapıda olabilirdi. Yazıların taşması hoş durmamış. Ayrıca scoreboard'ın "Oyuncu:" ve "Towny:" yazısını bence daha güzel bir fontta ve daha güzel bir renkte seçebilirdin. KULLANICI: yazısının önünde olan o özel simgeyi biraz daha küçük kalacak şekilde seçebilirdin. Ve normalde KULLANICI beyaz, o tür simgeler gri renkte kullanılır sen ise tam tersini kullanmışsın biraz göz yoran bir tasarım olmuş.

Bu öneriler harici bu türden hudlar ekleyerek oyun arayüzünü daha da geliştirebileceğine inanıyorum.

Plugin veya sistem önerileri olarak neler ekledin bilmiyorum ama aşağıdaki pluginleri önereyim şimdiden.

Kolay gelsin.
Yorumun için teşekkür ederim PrineHUD plugini çok güzele benziyor ama zaten ona benzer bir plugin pakette mevcut önerdiğin diğer pluginlerden elitemobs yerine mythics mobs ve model engine kurabilirim cosmeticoreye gerek duymuyorum ama diğer pluginleri kesinlikle ekliycem scoreboard ıda gözden gecircem

Kolay gelsin.
1747063595210.webp

ScoreBoard ı böyle yaptım nasıl olmuş sizce uzutunca çok sırıttığı için böyle yaptım

towny eklentinin ismi town kasaba demek town yazmanız gereken her yere towny yazmışsınız düzeltirseniz sevinirim aşırı sinir bozuyor sırf bu yüzden oynamam sunucuda/pakette

towny eklentinin ismi town kasaba demek town yazmanız gereken her yere towny yazmışsınız düzeltirseniz sevinirim aşırı sinir bozuyor sırf bu yüzden oynamam sunucuda/pakette
o kadar sinir bozucumu? değiştirmesi basit zaten bilgisayari açınca ilk iş değiştircem sözüm olsun

başka bir öneriniz varmı birazdna daha faxla resim yükliycem

merhabalar discord üzerinden iletişeme geçmek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl