*TOWNY* PLAY.CRATİONW.COM [1.16.x-1.20.x] Olympus | Tehlikeli Orman | Özel Doku Paketi | Gerçek Dünya Haritası | Teslimat Yarışmaları ve daha fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enderyılmaz

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
343
Minecraft
RuhunGenciVEVO
Facebook
Enderhrrrrrr
X
Enderhrrrrrr

Discord:

Ender#2000

thread1.png

thread2.png

thread3.png

2024-03-01_19.00.55.png

2024-03-01_19.00.48.png

2024-03-01_19.00.39.png

2024-03-01_19.00.04.png

Son düzenleme:
Fotoğraflar Shaderle Çekilebilir Sistemlerde Diğer Towny Sunucuları İle Aynı Sayılır İyi Yerlere Gelmeniz Dileğiyle <3

Fotoğraflar Shaderle Çekilebilir Sistemlerde Diğer Towny Sunucuları İle Aynı Sayılır İyi Yerlere Gelmeniz Dileğiyle <3
Sizi bir gün sunucuya gelip bakmak ve daha detaylı incelemeniz için sunucuya davet edıyorum

Sizi bir gün sunucuya gelip bakmak ve daha detaylı incelemeniz için sunucuya davet edıyorum
Hocam ilk öncelikle bir oyuncunun sunucuya gelmesi için ilk izlenim çok iyi olmalı. Shader bu yönden bence etkili. Mesela gerçek dünya haritasını sistem olarak yazmışsınız. Zaten bir çok towny bunu yapıyor ve oyuncu bunu bildiği için yazmamak daha iyi olur. Bunun yerine başka bir sisteminizi yazabilirdiniz.

Hocam ilk öncelikle bir oyuncunun sunucuya gelmesi için ilk izlenim çok iyi olmalı. Shader bu yönden bence etkili. Mesela gerçek dünya haritasını sistem olarak yazmışsınız. Zaten bir çok towny bunu yapıyor ve oyuncu bunu bildiği için yazmamak daha iyi olur. Bunun yerine başka bir sisteminizi yazabilirdiniz.
enderin yaptığı sunucuların kalitesi zaten fazla olmaz o yüzden sunabileceği bi sistem olduğunu zannetmiyorum kötü niyetli olarakta yazmıyorum sadece gördüğümü söyliyorum

Güzel sunucu, emek verilmiş, sistemleride yeni olmasada idare eder başarılar dilerim

Ender bu zamana kadar gördüğüm en iyi ve en tecrübeli insanlardan birisidir. Buda zaten geçmişte açtığı sunuculardan belli olmaktadır. Bazı kişiler eleştiriye yönelik yorumlar atmışlar bunlara itibar etmeyiniz, bu kişiler başarı kaldıramayan insanlardan oluşmakta.

İyi forumlar...

Gerçekten emek verilmiş bir sunucu. Konu tasarımı ve sunucu görselleri çok hoş gözüküyor onun dışında sistemler fevkalade! Başarılar!

Ender bu zamana kadar gördüğüm en iyi ve en tecrübeli insanlardan birisidir. Buda zaten geçmişte açtığı sunuculardan belli olmaktadır. Bazı kişiler eleştiriye yönelik yorumlar atmışlar bunlara itibar etmeyiniz, bu kişiler başarı kaldıramayan insanlardan oluşmakta.

İyi forumlar...
buradan tartışma yaratmak istemiyorum ama ben gördüğüm şey için konuşuyorum dostum ve enderin arkadaşını getirip mesaj yazdırmasıda bir garip iyi günler diliyorum

buradan tartışma yaratmak istemiyorum ama ben gördüğüm şey için konuşuyorum dostum ve enderin arkadaşını getirip mesaj yazdırmasıda bir garip iyi günler diliyorum
Enderle yaklaşık 5 gündür konuşmuyorum ve bunu nereden çıkardığını merak ettim açıkçası, forum konularına mesaj atmakta mı yasaklandı bize :D Ve dediğim gibi ekipten çıktıktan/atıldıktan sonra gelip kişiye yönelik eleştiri yorumu yapman komik geldi.

Enderle yaklaşık 5 gündür konuşmuyorum ve bunu nereden çıkardığını merak ettim açıkçası, forum konularına mesaj atmakta mı yasaklandı bize :D Ve dediğim gibi ekipten çıktıktan/atıldıktan sonra gelip kişiye yönelik eleştiri yorumu yapman komik geldi.
siz rüya mı görüyonuz ekip ne alaka :squint: dsşlkfgjsdlşkgjdfslg
çok güldürdünüz beni neyse bu kadar yeter hadi

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için konunuzda sunucunuzun içerisinden çekilmiş en az 3 adet görsel bulundurmalısınız.
Gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat sonunda arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl