Çözüldü Towny Paketim Açılırken Bir Crash Hatası Veriyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_71

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
4
Minecraft
Efe_71

Discord:

DoctorSton#9999

Towny Paketim Açılırken Bir Crash Hatası Veriyo Neden Olabilir ?

server-pro dan portunu 25565 yap yaptığın port 231317 olmaz nedeni ise mc nin en yüksek yazabilceğin portu 65565 dir o yüzden 25566-25565 yapabilirsin

Denedim Bu Hata Ortadan Kalktı Ancak Faıled to bind port hatası alıyorum portu değişsem bile

Denedim Bu Hata Ortadan Kalktı Ancak Faıled to bind port hatası alıyorum portu değişsem bile
Hatayı aldığınız portu başka bir sunucuda kullanmayın.
Örneğin bungeecord sunucunuzda 25565 portunu kullanıyorsanız bunu survival veya başka bir sunucunuzda kullanmayın.

Tamam Düzelttim Fakat Şimdide Bu Hatayı Alıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tam Olarak Hata Olduğundan Emin Değilim Ancak Sunucu Açık Gözükmüyor

Tamam Düzelttim Fakat Şimdide Bu Hatayı Alıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tam Olarak Hata Olduğundan Emin Değilim Ancak Sunucu Açık Gözükmüyor
Buradaki hatalarda, bazı eklentilerde hata olduğu, bazı eklentilerin ise sunucu sürümünüzle uyumlu olmadığı için çalışmadığı yazıyor.
Sunucunuz açık gözükmüyorsa ve Bungeecord kullanıyorsanız muhtemelen Bungeecord kurulumunu tam yapmamışsınızdır.

Son düzenleme:
Buradaki hatalarda, bazı eklentilerde hata olduğu, bazı eklentilerin ise sunucu sürümünüzle uyumlu olmadığı için çalışmadığı yazıyor.
Sunucunuz açık gözükmüyorsa muhtemelen Bungeecord kurulumunu tam yapmamışsınızdır.

sunucu bungeecord değil sade

MuhammetBeyy Sorunu Çözdü portumda bir hata varmış portumu 25565 yapınca çözüldü konu kilit​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl