Çözüldü Towny paketi timings

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun içerisinden /timings off yazarak devre dışı bırakabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanabilirsiniz. Bunun dışında internette
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
diye ücretsiz bir eklenti daha buldum ne kadar iyi çalışır optimizasyona etkisi var mıdır bilmiyorum daha önce kullanmadım.
Arkadaş timings kapat ve spark kullan derken timingsi paper ayarlarından komple kaldır demiş, timings off yazsanız bile sonraki restartta tekrar çalışacak ve arkaplanda sunucuyu yoracak. Timings'i tamamen kaldırmak için Sunucu dosyalarından Configs/Paper-Global.yml timings: enabled: false ve really-enabled: false yapılır.

buraya spark raporunuda bırakıyorum yardımcı olabilecek başka birileri var mı daha detaylı çünkü daha çok optimize etmem lazım

buradan start scriptini yapın. pufferfish forku kullanın. işlemciniz zayıf üst sürüm sunucular için ve ram miktarınız. ryzen bir işlemci ile daha fazla performans alirsiniz

buradan start scriptini yapın. pufferfish forku kullanın. işlemciniz zayıf üst sürüm sunucular için ve ram miktarınız. ryzen bir işlemci ile daha fazla performans alirsiniz
şu anlık sadece paket yapıyorum o yüzden 3gb verdim sunucuya sadece optimize bir paket yapıp 10-12 gb r9 ile 100 oyuncu almayı hedefliyorum ondan dolayı optimize bir paket yapmaya çalışıyorum

Hocam öncelikle bazı eklentileriniz güncel değil bunların bir çoğu paralı eklentiler crack kullanmıyorsanız lütfen bunları güncelleyin özellikle itemsAdder'de çok eski sürüm kullanıyorsunuz. ve bu sürüm sunucunuzu yoruyor gibi gözüküyor bunu güncelleyin.

Aynı zamanda Paper.Yml dosyası son sürümlerde Config klasöründe bulunur. oradan clear sistemini ayarlayabilirsiniz.
Ve kullandığınız makineyi yükseltin yetersiz geliyor paket için tabii deneme amaçlı paket yapımında kullandığınız için bunu sonra yapabilirsiniz lakin sonra yapınca zaten otomatik olarak bir nebze yine bu timings raporlarınız iyileşecektir lakin öncelikle eklentileri güncellemeyi deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl