umut54
Oyun içerisindentimingsi nasıl devre dışı bırakıcam birde clearlag yerine hangi plugini kullanabilirim
/timings off yazarak devre dışı bırakabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi
siz kendi sunucunuzda hangi clear eklentisini kullanıyorsunuz ücretli ücretsiz farketmezOyun içerisinden/timings offyazarak devre dışı bırakabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibieklentisini kullanabilirsiniz. Bunun dışında internetteDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.diye ücretsiz bir eklenti daha buldum ne kadar iyi çalışır optimizasyona etkisi var mıdır bilmiyorum daha önce kullanmadım.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
umut54
Kullandığım fork'un kendi clear sistemi bulunuyor bunu kullanıyorum.siz kendi sunucunuzda hangi clear eklentisini kullanıyorsunuz ücretli ücretsiz farketmez
hangi forku kullanıyorsunuz kiKullandığım fork'un kendi clear sistemi bulunuyor bunu kullanıyorum.
umut54
Paperhangi forku kullanıyorsunuz ki
bende paper kullanıyorumda neresinden ayarlanıyor?
umut54
Dosyaların içeriğini biraz incelerseniz rahatlıkla bulabilirsiniz şu anda bunu gönderemem.bende paper kullanıyorumda neresinden ayarlanıyor?
bende paper.yml yok oradan mı ayarlanıyor?Dosyaların içeriğini biraz incelerseniz rahatlıkla bulabilirsiniz şu anda bunu gönderemem.
umut54
Hatırlamıyorum şu anda kontrol etmek için müsait değilim. Paper.yml nasıl yok ?bende paper.yml yok oradan mı ayarlanıyor?
sunucu sürümü 1.19.4 paper kurdum fakat gelmedi onun yerine config dosyasının içinde paper-global diye dosya varHatırlamıyorum şu anda kontrol etmek için müsait değilim. Paper.yml nasıl yok ?
umut54
Tamam üst sürümde 2 tane oluşturuyor öyle dosya onların içinde olabilir yeri değişmiş de olabilir bilmiyorum.sunucu sürümü 1.19.4 paper kurdum fakat gelmedi onun yerine config dosyasının içinde paper-global diye dosya var
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!