Towny oyun modu için fork önerisi

emeklideveloper

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
developer2505

Discord:

obfuscatekiller

300 400 Oyuncu oynatabileceğim bir fork arıyorum folia yerine universespigot gibi (universe spigot almama sebebim bize satmak istemiyorlar) ücretli / ücretsiz fork öneriniz var mı

Leaf en iyi uyumlu bir forkdur tamamen bedava paper tabanlı Leaf çalışmazsa sorun çıkarır ise alternatif olarak DivineMC ye bakabilirsin Gayet Hızlı

Leaf ile başlayabilirsiniz sonrasında UniverseSpigot'a geçiş yapabilirsiniz.

Güncelleme olarak sunayım araştırmalarım ve diğer sunucu sahipleriyle konuşmamdan sonra çözüme ulaştım artık multi-thread teknolojisi varken asla single core tabanlı forklara minigame'ler dışında başvurulmamalı sonradan konuya bakacak arkadaşlar için açıklama yapıyorum kesinlikle towny & smp gibi büyük haritalı oyunlarda asla ama asla single-core spigotlar kullanmayın universespigot çok ağır optimizasyonlarla yani en basit bir forka bile mob doğmasını kapatırsanız aynı performansı alacaksınız birde r9 9950x gibi bir işlemci kullanıyorsanız yazık olur pufferfish üzerine kurulmuş bir fork satın almaya değmez tabi siz yine kendi görüşünüze dayalı bakabilirsiniz karar size kalmış ayrıca değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim. Tek net olan bilgi SMP ve Towny için Canvas dışına çıkılmaması lazım güncel olarak. Luminol Lophine gibi forklarıda test etmiş biri olarak söylüyorum canvas'ı bir ai ile spark raporlarınıza göre bile forklasanız 300 400 oyuncu için gayet yeterli olacaktır

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl