Paylaşım Towny Klasik Mi Olmalı? Özellikli Mi?

Towny Klasik Mi Olmalı? Özellikli Mi?

• İkiside Değil

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frostyswx

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Başlıkta gördüğünüz soru hakkında kararsız kaldım ve size sormaya karar verdim. Sizce Towny oyun modu klasik mi olmalı yoksa özellikli mi?
Aklınızda soru işareti kalmaması için 2 kavramı da aşağıda açıkladım, merak etmeyin :)

Klasik: Sunucuda spawn bölgesi, sanal pazar, kese, özel kaynak paketi ve benzeri factionvari özellikler bulunmaz. Sadece townyadvanced, dynmap ve birkaç ufak eklenti ile oyuncu karşısına çıkarılır.
Özellikli: Bazı büyük sunucularda da görebileceğiniz kese, sanal pazar, özel kaynak paketi, spawn bölgesi ve şuan aklıma gelmeyen bir kaç factionvari özelliği towny ile harmanlanması ile oluşur.
Bu anketi başlatmamın ana nedeni ise hatrı sayılır bir süredir ve belirli bir kitlesi olan towny sunucusu sahibiyim ve sunucumda önceki zamanlara kıyasla oyuncu kaybı var. Bu kaybı kapatmak ve ücretli reklamlara aşırı para bayılmak istemediğim için oyun modunda ufak değişiklikler yapmaya karar verdim. Tabi ki belirli miktarda reklam yapılacak ancak reklamların boşa gitmemesini ve sunucunun yeni katılacak oyuncuları kendine çekecek bir havası olmasını istediğim için bu anketi açtım. Katılan herkese teşekkürler, iyi günler iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl