Onu bende biliyorum daha çok sunucu açmış kişilerin hangi pluginleri kullandıklarını öğrenmek istedim.Arama motorunuza Towny plugins yazınca modrinth tarzı sitelerden bunları bulabilirsiniz ama TownyAdvanced tarzı eklentiler kullanılıyor.
Çok teşekkürler.TownyAdvanced vazgeçilmezlerden diyebilirim, harita için dynmap tavsiye ederim. Donut tarzı eklentiler kullanacaksanız SerbanHero'nun eklentilerini öneririm. İhale için Ax veya zAuctionHouse öneririm. Essentials yerine yeni nesil core eklentileri öneririm, koruma olarak vulcan grim ikilisini deneyebilirsiniz. Kasalar için en stabil eklenti CrazyCrates, uygun sürüm indirirseniz ve temiz düzenlerseniz harika bir eklenti. Hologram ve NPC'ler için de yeni nesil display entity destekleyen eklentilere bakabilrsiniz. (1.19.4+) bknz: FancyHolograms, FancyNPC, zNpc...
miosett
Merhabalar o halde bana kalırsa genel olarak sunucu için vazgeçilmez kullanışlı eklentiler gibi bir konu açsanız daha faydanıza olur :) Çünkü açılan konu towny için gibi yansıyorOnu bende biliyorum daha çok sunucu açmış kişilerin hangi pluginleri kullandıklarını öğrenmek istedim.
Çok teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 279121kendi kullandığım pluginler bunlar bazı paketlerden topladım genel olarak gayet güzel bir şekilde çalışıyor şu an
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!