benjamin17
umut54
Evet Hocam Yakınlaştırma Yaptığımız Zaman Oralar Düzeliyor Fakat 750 Lik Harita Kullandığımız İçin Biraz İnmesi Uzun Sürüyormuş 6 7 Saatir İnmesini Bekliyoruz Bakalım Bittiği Zaman Ne Olacak Hala Devam Ediyor Dün Gece Cmd Kendini Kapatmış Devam Ediyor ŞimdiMerhabalar
Plugin haritayı yüklerken lag oluşturduğu için bazı chunkları atlayaniliyor. Oyuncular oraya gittiği zaman veya belli bir süre sonra kendiliğinden düzelecektir. Ekstra olarak harita üstünde yakınlaştırma yaptığınız durumda oralar yüklenmiş gözükebilir.
cihaz yetersiz gelmemiş olabilir fakat belli yerlerde iken hosting kaynaklı çökmeler olmuştu ondandır diye düşünüyorum bakacağız uzun zamandır bekliyoruz bi 6 7 saat oldu 750 lik harita biraz fazla büyükmüş fakat 50 artı açış yapma düşüncemiz olduğu için yeterli olan o dediler bakalım nasipMerhabalar
Plugin haritayı yüklerken lag oluşturduğu için bazı chunkları atlayaniliyor. Oyuncular oraya gittiği zaman veya belli bir süre sonra kendiliğinden düzelecektir. Ekstra olarak harita üstünde yakınlaştırma yaptığınız durumda oralar yüklenmiş gözükebilir.

benjamin17
Kopmalar olduysa evet bu yüzden hatalar olmuş olabilir. Belirli chunklar hatalı olduğu durumlarda bu tarz büyük bir kısım siyah olarak gözükür. Belirli bir süre orada bekleyin ardından harita yenilendiğinde düzelecektir.cihaz yetersiz gelmemiş olabilir fakat belli yerlerde iken hosting kaynaklı çökmeler olmuştu ondandır diye düşünüyorum bakacağız uzun zamandır bekliyoruz bi 6 7 saat oldu 750 lik harita biraz fazla büyükmüş fakat 50 artı açış yapma düşüncemiz olduğu için yeterli olan o dediler bakalım nasip
takendisiyim
nostaljikloki
experienceash
1 Gündür Afk Bıraktım Herşeyi Yaptık Bidaha Render Almayı Denedik Ama Hala Aynı Şekilde Duruyor Anlamadımığm Bir Şekilde Bazı Yerler Düzelmiş SadeceChunky eklentisini kullanarak, chunky ile önyükleme yapıp, ardından dynmap ile full render atmayı deneyebilirsiniz. (Tercihen chunky ön yükleme limitlerini ayarlamak için worldborder da kullanabilirsiniz.)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!