Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Survival sunucusu ile uğraşıyordum fakat insanların çok fazla survivale hevesi olmadığını gördüm emek verip bir şeyler yapmak istemiyorlar sürekli gelip pvp soruyorlar. Bende towny sunucusuna bakmak istedim fakat mmo tarzı bir towny istiyorum fakat anlayamadığım şey altın para birimi olacak sunucuda fakat böyle yaptığım zaman auraskill plugininde gelen para boşa düşüyor. Bunu nasıl altına çevirebileceğim Veya bu entegrasyon nasıl oluyor towny'den anlayan birisi beni aydınlatabilir mi.
Altın Ekonomi'de "kese" mantığı kullanılıyor, Vault ve Kese eklentileri ile (VeldoryaKese, lyneezKese, GoldBank eklentileri, veya Skript) yapılıyor, Oyuncu altın külçesi eşyasını kesesine koyuyor banka gibi. Bu Altınlar Vault eklentisinde saklanıyor. Ardından oyun içinde gold nuggetların altına çevrilmesi, altın blokların tekrar altına dönüştürülmesi kapatılıyor (nether'da sınırsız altın olduğu için) Altın farmları kapatılıyor.
AuraSkills gibi bir eklenti üstünden oyuncuya para vermek için ya direkt envanterine altın gönderebilir, ya Essentials varsa /eco give komutu ile direkt Kesesine aktarabilir, veya Kullandığınız Kese eklentisinde altın ekleme komutu varsa konsoldan gönderebilirsiniz. Skriptten bile sadece konsolun çalıştırabildiği altın/vaulta gönderme komutu yapılabilir, zibilyon tane yöntem var.
Yukarıdaki örnek bir yeteneğin 4. seviyesine oyuncuya Essentials'ın Eco komutu ile oynucuya 5 para/altın gönderir. Eco gibi direkt vaulta para aktarma yöntemlerinde oyuncunun eline altın verilmez direk bankasına aktarılır elden nakit vermek yerine eft havale göndermiş gibi.
Altın Ekonomi'de "kese" mantığı kullanılıyor, Vault ve Kese eklentileri ile (VeldoryaKese, lyneezKese, GoldBank eklentileri, veya Skript) yapılıyor, Oyuncu altın külçesi eşyasını kesesine koyuyor banka gibi. Bu Altınlar Vault eklentisinde saklanıyor. Ardından oyun içinde gold nuggetların altına çevrilmesi, altın blokların tekrar altına dönüştürülmesi kapatılıyor (nether'da sınırsız altın olduğu için) Altın farmları kapatılıyor.
AuraSkills gibi bir eklenti üstünden oyuncuya para vermek için ya direkt envanterine altın gönderebilir, ya Essentials varsa /eco give komutu ile direkt Kesesine aktarabilir, veya Kullandığınız Kese eklentisinde altın ekleme komutu varsa konsoldan gönderebilirsiniz. Skriptten bile sadece konsolun çalıştırabildiği altın/vaulta gönderme komutu yapılabilir, zibilyon tane yöntem var.
Yukarıdaki örnek bir yeteneğin 4. seviyesine oyuncuya Essentials'ın Eco komutu ile oynucuya 5 para/altın gönderir. Eco gibi direkt vaulta para aktarma yöntemlerinde oyuncunun eline altın verilmez direk bankasına aktarılır elden nakit vermek yerine eft havale göndermiş gibi.
çok sağolun şimdi sunucu dosyalarını ayarlıyorum artık deneme yanılma dediğiniz gibi ortaya bir şeyler çıkartmaya çalışacağım. Bir bölgeye girince auraskill'in action bar da sürekli yanıp sönmesini ayarlamam lazım ilk önce çakışıyor diğer action bar ile bir onu yeniliyor bir onu. bölge içinde sürekli tekrarlamaya giriyor towny mesajı