Towny eklentisini geliştiriyoruz | İstekleriniz üzerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamilaxd

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
22
Minecraft
xdJamilaa_

Discord:

jamilaxd

Selamlar dostlar! Müsait vakitlerimde Towny ve SiegeWar eklentilerini özelleştirerek topluluğa modern ve kullanışlı bir yapı kazandırmayı planlıyorum. Amacım, karmaşık komut yapılarından sıyrılıp hem oyuncular hem de yöneticiler için çok daha akıcı bir mekanizma oluşturmak.

Planlanan Özellikler ve Yenilikler:

• Gelişmiş Yönetim Arayüzü (GUI): Kasaba, ulus ve kuşatma (Siege) yönetiminin tamamen görsel ve menü tabanlı bir arayüz üzerinden kolayca yapılabilmesi.

• Yenilenmiş Kuşatma (Siege) Sistemi: Kuşatma sürecinin takibini kolaylaştıracak görsel iyileştirmeler, anlaşılır durum göstergeleri ve kazanan tarafa özel ödül/bildirim mekanizmaları.

• Kullanıcı Dostu Deneyim (UX): Yeni başlayan oyuncuların bile zorlanmadan adapte olabileceği sadeleştirilmiş sistem dili ve anlaşılır menüler.

• Ortak Kasaba ve Ulus Depoları: Kasaba ve ulus üyelerinin rol yetkilerine göre erişebileceği güvenli, genişletilebilir ortak depolama alanı.

• Kişilerin alanları hakkında: Kasaba üyeleri toprak talep edebilecek veya belirlenen paraya satın alabilecek, kişinin alanını yönetmesi daha detaylı ve kolay olucak ayrıca kişilerin arazileri arasında sokak arası olucak herkese yine bir chunkluk alan verilecek ama minecraftın mantığı ile değil towny sisteminin mantığıyla.

• Eklentinin hızlandırılması ve daha optimize edilmesi: Eklenti hızlandırılacak ve optimize edilecek.
Uzun süredir Minecraft’tan uzak kaldığım için güncel oyuncu ihtiyaçlarını ve eksikleri doğrudan sizden öğrenmek isterim. Sistemde "Şu da olsa harika olurdu" dediğiniz tüm fikir ve önerilerinizi konu altına yazabilirsiniz.

Eklenti kodlamayı biliyorum ama hiç vaktim olmuyor ders çalışıyorum mühendislik sınavları malum bir de elektrik elektronik müh :D Allah bana sabır versin

büyük bir projem vardı hiç başlayamadım fikir vermek istiyorum sen yapmak istersin belki hep böyle bir şey olmasını istemişimdir

towny gibi townları olan chunk tabanlı alternatif bir towny eklentisini sıfırdan kodlamayı düşünüyordum
fakat banka diye chunk olacak arayüz olacaktı ve herkesin kendi para birimi olacaktı ve para birimi karşılığında banka chunklarındaki üzerinde altın yazan tabelanın olduğu sandığa koyduğu altın kadar değerli olacaktı para

mesela 500 mehmet lirası bastık diyelim 500 altın varsa 1 mehmet lirası = 1 altın
fakat 1000 mehmet lirası = 500 altın ise 2 mehmet lirası = 1 altın

dinamik borsa ve eşyaların değer kaybetmesiyle birlikte döviz sistemi
ayrıca marketten alışveriş yapınca örneğin 20 kırıktaş sattım diyelim 1 altın değerinde; ve 500 altınımız olduğu için 1 mehmet parası kazanacağız
bankada 500 altın var ama 501 altın gibi görünüp arayüzde 501 mehmet parası = 501 altın olacaktı ama bankada 500 altın var ve bu sayede değer kaybının önüne geçilerek alışveriş yapılırdı

neyse fikir olsun sana :D kolay gelsin iyi işler

Bence piyasada towny eklentileri çok fazla bence pillagers of Fortune eklentisi geliştirin tabikide karar sizin.

Eklenti kodlamayı biliyorum ama hiç vaktim olmuyor ders çalışıyorum mühendislik sınavları malum bir de elektrik elektronik müh :D Allah bana sabır versin

büyük bir projem vardı hiç başlayamadım fikir vermek istiyorum sen yapmak istersin belki hep böyle bir şey olmasını istemişimdir

towny gibi townları olan chunk tabanlı alternatif bir towny eklentisini sıfırdan kodlamayı düşünüyordum
fakat banka diye chunk olacak arayüz olacaktı ve herkesin kendi para birimi olacaktı ve para birimi karşılığında banka chunklarındaki üzerinde altın yazan tabelanın olduğu sandığa koyduğu altın kadar değerli olacaktı para

mesela 500 mehmet lirası bastık diyelim 500 altın varsa 1 mehmet lirası = 1 altın
fakat 1000 mehmet lirası = 500 altın ise 2 mehmet lirası = 1 altın

dinamik borsa ve eşyaların değer kaybetmesiyle birlikte döviz sistemi
ayrıca marketten alışveriş yapınca örneğin 20 kırıktaş sattım diyelim 1 altın değerinde; ve 500 altınımız olduğu için 1 mehmet parası kazanacağız
bankada 500 altın var ama 501 altın gibi görünüp arayüzde 501 mehmet parası = 501 altın olacaktı ama bankada 500 altın var ve bu sayede değer kaybının önüne geçilerek alışveriş yapılırdı

neyse fikir olsun sana :D kolay gelsin iyi işler
Fikriniz için teşekkürler halka açık geliştirme yapacağız zaten.

Bence piyasada towny eklentileri çok fazla bence pillagers of Fortune eklentisi geliştirin tabikide karar sizin.
Bir tane towny eklentisi var onun üstünde geliştirme yapmayı düşünüyorum.
Pillarsda Türkiye'de bir ara popülerdi sonra bıraktılar aynı daire gibi ama github hesabımın gelişmesi içi sıfırdan kodlayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl