Çözüldü Towny Danışman Aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solzte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solzte

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
Solzte

Discord:

solzte

Bir Towny sunucusu açmayı planlıyorum, ancak sistemin detayları konusunda derinlemesine bilgiye sahip değilim. Özellikle mekanikler, ekonomi dengesi, yönetim süreçleri ve olası senaryolarda nasıl hareket edilmesi gerektiği gibi konularda bilgi edinmek istiyorum.
Bu konuda uzun süre deneyim kazanmış, Towny’nin inceliklerine hakim, sorularıma detaylı ve açıklayıcı yanıtlar verebilecek birini arıyorum. Eğer bu konuda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsanız, lütfen benimle Discord üzerinden iletişime geçin.
Detayları ve işleyişle ilgili beklentilerimi özel olarak paylaşabilirim.

Bir Towny sunucusu açmayı planlıyorum, ancak sistemin detayları konusunda derinlemesine bilgiye sahip değilim. Özellikle mekanikler, ekonomi dengesi, yönetim süreçleri ve olası senaryolarda nasıl hareket edilmesi gerektiği gibi konularda bilgi edinmek istiyorum.
Bu konuda uzun süre deneyim kazanmış, Towny’nin inceliklerine hakim, sorularıma detaylı ve açıklayıcı yanıtlar verebilecek birini arıyorum. Eğer bu konuda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsanız, lütfen benimle Discord üzerinden iletişime geçin.
Detayları ve işleyişle ilgili beklentilerimi özel olarak paylaşabilirim.
İstek gönderdim.

Towny konusunda tecrübesi oldukça fazla ve herhangi bir alanındaki sorabileceğim sorulara cevap verebilecek birini arayışım devam etmektedir. Örneğin Siege detayları, kasaba/ulus yapılandırmaları...

*Ayrıca sunucum için yetkili alım yapmıyorum. Konu lütfen doğru kategoriye taşınsın.

Son düzenleme:
Merhaba @Solzte,
Ücretli danışmanlık düşünürseniz TOWNY katagorisinde tecrübeli ekibimiz ile yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

discord.gg/artemisstudio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl