Çözüldü Towny Bossbar ile alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creeperucan

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
115
Minecraft
Creeperucan

Discord:

creeperucan

Aş. resimde ki gibi bir bossbar yapmaya çalışıyorum ancak Towny'nin kendi bossbarını kullanmadan nasıl yapabilirim? Resimleri vs. hazır ancak sadece şu kasabaya girişte kasa ismi vs gözkmesini nasıl ayarlayacağım? Bunun için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirdim kurdum ancak nasıl yapacam bilmiyorum. Yardımcı olur iseniz sevinirim.

Itemaddes yerine texture pack kullanıyorum.

1703885358347.png

Merhaba tab pluginin bossbar desteyiyle yapa bilirsiniz.

Merhaba tab pluginin bossbar desteyiyle yapa bilirsiniz.
Arkadaş onu sormamış galiba :D
Aş. resimde ki gibi bir bossbar yapmaya çalışıyorum ancak Towny'nin kendi bossbarını kullanmadan nasıl yapabilirim? Resimleri vs. hazır ancak sadece şu kasabaya girişte kasa ismi vs gözkmesini nasıl ayarlayacağım? Bunun için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirdim kurdum ancak nasıl yapacam bilmiyorum. Yardımcı olur iseniz sevinirim.

Itemaddes yerine texture pack kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 233070
TexturePack ile nasıl yapılır bilmiyorum galiba yapılmıyor İtemsAdder gerekli olabiliyor emoji filan eklemek istemiyorsan
Townyi aratarak placeholderları bulabilirsin

Arkadaş onu sormamış galiba :D

TexturePack ile nasıl yapılır bilmiyorum galiba yapılmıyor İtemsAdder gerekli olabiliyor emoji filan eklemek istemiyorsan
Townyi aratarak placeholderları bulabilirsin
Texture pack ile eklenebiliyor ve scoreboard'a çekmeye karar verdim vergiyi vs. görstermek için ama yapmıştım. Yine de teşekkürler

1703889396124.png

boss bardaki Bağımsız Toprağı nasıl değiştirdin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl