Çözüldü Towny Advanced ile alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmetefe123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
Mehmetefe10

Discord:

Mehemthefe#1012

Towny sunucusu pakedi hazırlıyıcam anlamadım bi kaç konu var alt alta sıralıyıcam cevap verirseniz sevinirim. :)

1. Towny alanı dışında bi yerde block kırmayı deneyince vahşi doğada block kıramazsın diyor nasıl kapatırız.

2. dynmap de towny kurdumuzda gözükmesi için dynmap-meets-towny-0.5 kurdum ve sitede baktımda seçeneklerde towny geldi ama towny kurdum aradan uzun zaman geçti genede gelmedi sitede gözükmedi bi ayarmı yapmamız gerekiyor gerekiyorsa ne ayarı.

3. hatırlamıyorum aklıma gelirse eklerim

1. Towny worldünde direkt blok kırmayı kapatmışsınız sadece towny alanına wg atarak bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz.

2. İçin bir bilgim yok.

Towny sunucusu pakedi hazırlıyıcam anlamadım bi kaç konu var alt alta sıralıyıcam cevap verirseniz sevinirim. :)

1. Towny alanı dışında bi yerde block kırmayı deneyince vahşi doğada block kıramazsın diyor nasıl kapatırız.

2. dynmap de towny kurdumuzda gözükmesi için dynmap-meets-towny-0.5 kurdum ve sitede baktımda seçeneklerde towny geldi ama towny kurdum aradan uzun zaman geçti genede gelmedi sitede gözükmedi bi ayarmı yapmamız gerekiyor gerekiyorsa ne ayarı.

3. hatırlamıyorum aklıma gelirse eklerim
1. Hatayı arkadaş söyledi 2. hatayı ise sununuzun adresine 8123 portu ekleyerek tarayıcıda açın.
Örnek: *.com/8123

TwonyAdvanced kullanmana gerek yok, bunun için başka pluginlerde var.

1. Towny worldünde direkt blok kırmayı kapatmışsınız sadece towny alanına wg atarak bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz.

2. İçin bir bilgim yok.
hiçbir yere wg atmadım kendiliğinden oldu

1. Hatayı arkadaş söyledi 2. hatayı ise sununuzun adresine 8123 portu ekleyerek tarayıcıda açın.
Örnek: *.com/8123
zaten port açık sitede çalışıyor ama bak mesela towny de bi yer oluşturduğunda sitede belirmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl