BiRastafaray
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- BiRastafaray
Discord:
Ata#3083
Herkese iyi günler, iyi forumlar yaklaşık 7-8 senelik bir minecraft oyuncusuyum şu son 2 yıldır Town sunucularını aşırı şekilde oynamış bir kişiyim fakat sunucularda hep bir şeylerin eksik olduğunu gördüm ve bu eksiği kendi çapımda kapatmaya karar verdim. Bunun sonucunda bir sunucu kurdum ve sunucu hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Konu başlığında gördüğünüz gibi ekip arkadaşı aramaktayım konuya girecek olursam;
Dediğim gibi Towny üzerine bir sunucu olacak şuan için başlangıç olarak Çok bilinen bir site üzerinden 7gb ram ve r9 5950x işlemcili bir sunucu kiraladım, GÖNÜLLÜLÜK ESASLI 2 ADET PLUGİNER arkadaşla birlikte çalışmak istiyorum sunucunun yetkili kişi açısından bir eksiği kesinlikle olmayacak 10 kişilik arkadaş ortamımın hepsi aktif olarak minecraft oynamakta
Yeni yazdıkları pluginleri denemek için bir yan sunucu da açacağız yani gelecek takım arkadaşlarımız pluginlerini de deneyebileceği bir ortam hazırlayacağız.
İstenen bilgiler
İsim:
Ne kadar zamandır pluginersiniz?:
Ne sıklıla onlinesiniz?:
Kendi yazdığınız plugin var mı?:
Maddi beklentiniz/aylık ( Öncelik gönüllülük esaslı olan arkadaşlarımız üzerine olacak)?:
Cevaplarınızı discord adresim üzerinden yazarsanız sevinirim.
Ata#3083
Dediğim gibi Towny üzerine bir sunucu olacak şuan için başlangıç olarak Çok bilinen bir site üzerinden 7gb ram ve r9 5950x işlemcili bir sunucu kiraladım, GÖNÜLLÜLÜK ESASLI 2 ADET PLUGİNER arkadaşla birlikte çalışmak istiyorum sunucunun yetkili kişi açısından bir eksiği kesinlikle olmayacak 10 kişilik arkadaş ortamımın hepsi aktif olarak minecraft oynamakta
Yeni yazdıkları pluginleri denemek için bir yan sunucu da açacağız yani gelecek takım arkadaşlarımız pluginlerini de deneyebileceği bir ortam hazırlayacağız.
İstenen bilgiler
İsim:
Ne kadar zamandır pluginersiniz?:
Ne sıklıla onlinesiniz?:
Kendi yazdığınız plugin var mı?:
Maddi beklentiniz/aylık ( Öncelik gönüllülük esaslı olan arkadaşlarımız üzerine olacak)?:
Cevaplarınızı discord adresim üzerinden yazarsanız sevinirim.
Ata#3083