Tasarım TospikCraft | Konu Tasarımı ; Şimdiye kadar en iyisi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abodenin bize sunduğu şekil araçlarını kullanmakta ne var ? Enteresansınız.
Birincisi "abode" değil. Doğrusu "adobe" dir. İkincisi ise konuyu saptırıyorsun. Adobenin toolları ile senin tasarımı çalman ne alaka ? Bu enteresanlık değil. Benim gözümde hırsızsın. İnsanların emeğine saygın yok. Çaldın bari paylaşma.

Birincisi "abode" değil. Doğrusu "adobe" dir. İkincisi ise konuyu saptırıyorsun. Adobenin toolları ile senin tasarımı çalman ne alaka ? Bu enteresanlık değil. Benim gözümde hırsızsın. İnsanların emeğine saygın yok. Çaldın bari paylaşma.
Fikir sahibinin olaydan bilgisi bulunmakta ve izni var.Bu olay Fikir sahibi ve benim aramda.Daha fazla uzatmayalım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

selam ben NezleNW deki Stajyer rehber Yağız ama tasarımla ilgileniyorum acaba hangi programı kullanıyorsun süpersin
Teşekkür ederim,Adobe Photoshop cs6 Kullanıyorum.

Fikir sahibinin olaydan bilgisi bulunmakta ve izni var.Bu olay Fikir sahibi ve benim aramda.Daha fazla uzatmayalım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim,Adobe Photoshop cs6 Kullanıyorum.
Tasarımı yapan yakın arkadaşım zaten, bu durumdan ne kadar rahatsız olmamış gibi görünsede senin dışında da taklit edenler mevcut. Sadece tasarımı yapanın rahatsız olmaması sıkıntı değil yaptığı kişi bu durumdan rahatsız. Adam parasıyla yaptırmış ve çoğu kişinin tasarımı taklit etmesi adamı sinirlendiriyor. Birazcık empati yaparsan anlarsın.

Ula ultra pvp ben gerçek sunucu tanıtımı yapıyon sandım nerden bileyim kardeş özür dilerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl