Çözüldü TORNADOSPAWNER SORUNU LÜTFEN ACİL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

Dostlar selam direk konuya giricem ben sunucumda tornado spawner kullanmak istiyorum ama hiç çalışmyıor başka paketlerden falan aldım hatta, kendimde yükledim falan ama hala aynı sunucum 1.12.2 alın buda plugin listesi

GroupManager, PlaceholderAPI, JoinMessagePlus, Sohbet-Gardiyani, Announcer, SkinsRestorer, BCommons, DeathMessages, HesapEsle, TornadoSpawners, WorldEdit, Skript, CombatLog, ClearLag, AutoMessage, SkQuery, ProtocolLib, HamsterAPI, HubThat, WildSkript, DeluxeMenus, ExploitFixer, AntiBotAttack, Vault, HolographicDisplays, TuSKe, WolvSK, WorldGuard, AuctionHouse, ASkyBlock, ChestCommands, IslandBorder, Essentials, SilkSpawners, CursedVIP, Multiverse-Core, Citizens, Shopkeepers, EssentialsChat, EconomyShopGUI, TAB, MineResetLite, CrazyCrates, EssentialsGeoIP, CommandNPC, EssentialsSpawn, TitleManager, ServerlistMOTD, AuthMe

Hepsi yeşil birtek tornado spawners kırmızı birşey enngeliyormu 1.12.2 bu arada

Hocam merhabalar tornado spawner sadece 1.8 sürümde çalışan bir eklentidir başka versiyonda ne yazık ki kullanamazsınız yorum yararlı oldu ise en iyi cevap verirseniz çok güzel olur iyi çalışmalar :)

Hocam merhabalar tornado spawner sadece 1.8 sürümde çalışan bir eklentidir başka versiyonda ne yazık ki kullanamazsınız yorum yararlı oldu ise en iyi cevap verirseniz çok güzel olur iyi çalışmalar :)
oky saolun IH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl