Tasarım TORK DESİGN // Wallpaper çalışması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 826
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tork

Tork Design
Elmaslar
91
Minecraft
TORK
X
https://twitter.com/34tork/

Discord:

MERT ▽#9134

ORJİNAL GÖRSEL
1dvjG4.jpg

Uyarlanmış Görsel
tork banner.png

Arka Plan Çok Hoşuma Gitti Tasarımda Güzel Olmuş Yazısız O Arka Planı Atabilme Şansınız Varmı Masaüstü Arka Planı Yapmak İsterim.

TOR'un içindeki çizgi hoş olmamış. Rengi güzel seçmişsin fakat daha iyi yapabilirdin, eline sağlık :))

bi şey var siyah halinden renklendirme basit bir şey yazı Tork yazısı berbat diğer iyi kg

Bu tür tasarım çalışmalarına pek alışkın değilim ama bana güzel gibi geldi. Tabii, bazı arkadaşların neden beğenmediğini de anlamış değilim ?

Arka Plan Çok Hoşuma Gitti Tasarımda Güzel Olmuş Yazısız O Arka Planı Atabilme Şansınız Varmı Masaüstü Arka Planı Yapmak İsterim.
yorumun için teşekkürler. bıraktım yazısız halini
Başlıksız-2.png

TOR'un içindeki çizgi hoş olmamış. Rengi güzel seçmişsin fakat daha iyi yapabilirdin, eline sağlık :))
Deneysel bi çalışmaydı dikkate alırım yorumun için teşekkürler.

Bu tür tasarım çalışmalarına pek alışkın değilim ama bana güzel gibi geldi. Tabii, bazı arkadaşların neden beğenmediğini de anlamış değilim ?
Yorumun için teşekkürler. Uzun süredir böyle bi çalışma yapmamıştım yeniden yapayım dedim. Renkler ve zevkler tartışılmaz yaptığım işe saygı duyulsun yeter. Hangi arkadaştan bahsettiğini biliyorum çocukluğuna vuruyorum boşver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl