topluluğa ücretsiz faydanın bedeli

WellSetups

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
239

Discord:

proomp

Forumda bulunan Minecraft Plugin Çeviri (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) kategorisinde her gün ücretsiz olarak paylaştığımız çeviriler reklam içerikli link sebebiyle silinmiş ancak linte herhangi bir reklam/satış yoktu ki paylaştığımız konuları gören veya o linklere tıklayanlar bilirler: linke tıklandığı anda herhangi bir yere yönlendirilme olmadan anında dosyalar bilgisayarınıza indiriliyor ve çeviri dosyalarında adımız bile geçmiyor veya reklama yönelik bilgi bile yoktu. Konu içeriğinde de reklam yoktu ancak gördüğünüz gibi tüm konular silinmiş. Daha önceden de virustotal linki yok denilerek 114 farklı dosyasının çevrisini yaptığım EcoEnchants konusuna müdahele edilmişti (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
).
1784814410024.webp

Forum kuralı neyse onu uygulayın ancak bu forumda bir daha ücretsiz (şartsız) içerik paylaşmayacağız. Herkesin aradığı SuperiorSkyblock2, AdvancedEnchantments, CrazyEnchantments gibi kapsamlı çeviriler de dahi olmak üzere herkesin kullandığı tüm popüler eklentilerin çevirisini paylaşmayı planlıyorduk ancak bundan vazgeçmek mecburiyetindeyiz ki bu durumda yine bizim çıkarımız değil forumun çıkarı olacaktı insanlar google'a "x eklentsinin çevirisi" yazdığında direkt bu forum çıkıyordu ki koskoca 2026'da 8 aya yakın sürede 10 tane çeviri paylaşımı olmuş bizi saymazsak.

Son düzenleme:
Tabiki artık emeğe en ufak bir saygı maalesef kalmadı bu forumunda kuralları var fakat neden bu kadar sert uygulandığını anlamıyorum.

Merhabalar

Konu başlıkları incelendiğinde ve konu içerikleri incelendiğinde konu başlıklarını takım ismi ile açtığınız ve doğrudan site adresinizi açık bir şekilde paylaştığınız görülmüştür. Forum kurallarında belirtildiği gibi onaylı satıcı üyeliği bulunmayan bir durumda takım ismi ile herhangi bir konunun açılması yasaktır. Aynı şekilde herhangi bir yoldan ve hangi amaç ile olursa olsun takım sitenizin tanıtımının yapılması(belirttiğiniz durumda açık açık takım sitenize ait site linki forumda paylaşılmıştı.) yasaktır. Açmış olduğunuz konular da sadece link değil aynı zamanda doğrudan takım ismi ile yapılan paylaşımların bulunduğu açıkça görülmektedir. Bu konuda belirtildiği üzere sadece link kaynaklı bir silinme durumu mevcut değildir. Talepte de bahsedildiği gibi ücretsiz olarak kullanılabilen, takım/hosting bağlantı linki bulundurmayan, herhangi bir tanıtım amacı gütmeyen ve ticari bir amaç içermeyen dosya yükleme sitelerini(drive, dosyaco, terabox, mediafire vb) dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Forum üstünde kurallar dahilinde istediğiniz tanıtımı ve paylaşımı yapabilirsiniz. Aynı durum ecoenchants konusunda olduğu gibi kullanıcı güvenliği gereği sizden bu bilgiler istenebilir. Bu bilgileri paylaşırken sorunun tam olarak ne olduğunu anlamış değilim.

Son olarak belirtmek isterim ki forum destek üstünden tarafımıza ulaşmış bulunmanıza rağmen herhangi bir yanıt almadan bu konunun açılması ve "Forum kuralı neyse onu uygulayın ancak bu forumda bir daha ücretsiz (şartsız) içerik paylaşmayacağız." sözü ile ücretsiz paylaşımları ne amaçla paylaştığınızı bizlere gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Tekrar paylaşım yapmak isterseniz forum kurallarına uymanız dileğiyle...​

Tabiki artık emeğe en ufak bir saygı maalesef kalmadı bu forumunda kuralları var fakat neden bu kadar sert uygulandığını anlamıyorum.
Belirli kurallar maalesef istisnasız uygulanmaktadır. Ek olarak belirtmek isterim ki konuda bulunan ilgili takım üyesine ve takıma aynı kural ile birçok bilgilendirmeler uyarısı, discord uyarısı ve doğrudan işlem yapılmasına rağmen aynı kural ihlallerine devam edilmiştir. Bu tarz bir durumun çokça suistimal edilmesi üzerinde normalde uygulanan 2 bilgilendirme sonrası işlem yerine 1 bilgilendirme sonrası işleme geçilmiştir.

Forum üstünde tüm üyelere en ufak kural ihlalinde uyarı verilse...​

Merhabalar

Konu başlıkları incelendiğinde ve konu içerikleri incelendiğinde konu başlıklarını takım ismi ile açtığınız ve doğrudan site adresinizi açık bir şekilde paylaştığınız görülmüştür. Forum kurallarında belirtildiği gibi onaylı satıcı üyeliği bulunmayan bir durumda takım ismi ile herhangi bir konunun açılması yasaktır. Aynı şekilde herhangi bir yoldan ve hangi amaç ile olursa olsun takım sitenizin tanıtımının yapılması(belirttiğiniz durumda açık açık takım sitenize ait site linki forumda paylaşılmıştı.) yasaktır. Açmış olduğunuz konular da sadece link değil aynı zamanda doğrudan takım ismi ile yapılan paylaşımların bulunduğu açıkça görülmektedir. Bu konuda belirtildiği üzere sadece link kaynaklı bir silinme durumu mevcut değildir. Talepte de bahsedildiği gibi ücretsiz olarak kullanılabilen, takım/hosting bağlantı linki bulundurmayan, herhangi bir tanıtım amacı gütmeyen ve ticari bir amaç içermeyen dosya yükleme sitelerini(drive, dosyaco, terabox, mediafire vb) dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Forum üstünde kurallar dahilinde istediğiniz tanıtımı ve paylaşımı yapabilirsiniz. Aynı durum ecoenchants konusunda olduğu gibi kullanıcı güvenliği gereği sizden bu bilgiler istenebilir. Bu bilgileri paylaşırken sorunun tam olarak ne olduğunu anlamış değilim.

Son olarak belirtmek isterim ki forum destek üstünden tarafımıza ulaşmış bulunmanıza rağmen herhangi bir yanıt almadan bu konunun açılması ve "Forum kuralı neyse onu uygulayın ancak bu forumda bir daha ücretsiz (şartsız) içerik paylaşmayacağız." sözü ile ücretsiz paylaşımları ne amaçla paylaştığınızı bizlere gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Tekrar paylaşım yapmak isterseniz forum kurallarına uymanız dileğiyle...​
Son cümlendeki anlam, forumu boykot etmek manasına gelen anlam içeriyor, yine okuduğunu anlamada zorluk çekmişsin veya kötü düşünce ile yaklaşmışsın. ("Forum kuralı neyse onu uygulayın ancak bu forumda bir daha ücretsiz (şartsız) içerik paylaşmayacağız.")

Haricinde hakim olduğum konu olmadığı için yorumsuz kalıyorum

Son cümlendeki anlam, forumu boykot etmek manasına gelen anlam içeriyor, yine okuduğunu anlamada zorluk çekmişsin veya kötü düşünce ile yaklaşmışsın. ("Forum kuralı neyse onu uygulayın ancak bu forumda bir daha ücretsiz (şartsız) içerik paylaşmayacağız.")

Haricinde hakim olduğum konu olmadığı için yorumsuz kalıyorum
Açıkçası görünen köy kılavuz istemez. Sana göre sürekli yanlış algıladığım veya okuduğumu algılamakta zorluk çektiğim için açıkçası benim hakkında olan düşüncelerini önemsemediğim nacizane kişilerden birisin.

Heee birde kendi açtığın tasarım konularında defalarca takım ismini geçiremezsin dememize, uyarmamıza rağmen takım reklamınızı dolaylı yoldan yapmak için konu etiketlerinde takım isminizi paylaşman gerçekten güzel bir fikirmiş. Acaba kendi adına müşterilerine yaptığın tasarımları mı paylaştın yoksa takımın adına müşterilerine yaptığın tasarımları paylaştın. İlk seçenek ise neden takım ismin var anlamakta güçlük çektim doğrusu.​

Bu arada şimdi farkettim de konu başlığı ile mağdur rolünü oynamayı bıraksak mı? Defalarca aynı konu hakkında uyarılmış olmanıza rağmen(takım olarak ve şahsi olarak) aynı durumu sürekli olarak paylaşarak drama yaratmayı bıraksak diyorum? Konu etiketinde bile takım ismi paylaşımı var. Normal koşullarda Multi hesap sadece onaylı rol olması durumunda serbestti. Şuan onaylı rolünüz yokken kurallar gereği hesabın devre dışı kalması gerekirken istisna gösterilmesi kötü bir seçim mi anlamış değilim.​

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 5

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl