Toplu taşımada karşılaştığınız en garip olay neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Egosscuk

Sihir Değil, Sadece Birkaç Eşya!
Elmaslar
21
Minecraft
Egossck

Discord:

egosscuk

mctr.webp

Merhaba MC-TR ailesi, umarım iyisinizdir.
Toplu taşımada karşılaştığınız en garip olay neydi?

Geçen hafta okuldan dönerken en arkada ayakta oturuyordum, yerimde çok iyiydi bir yerden tutunmama gerek yoktu. Bir tane teyze ayakta durduğum yeri istedi :/

6-7 yaşındayken dedemle gezmek için Ulus'a gidecektik. Ankarılalar bilir, 65+ yaş için vazgeçilmez bir mekandır. Gidişte EGO'ya bindik. Oturacak yeri bulduk fakat yine dedemle aynı yaşta bir adam vardı ve ısrarla sağındaki boş koltuğa geçmiyordu. Dedem adamı ittirip oraya oturmuştu hatta otobüste bağrışmalar bile olmuştu. Ben ise suskun puskun önündeki koltuğa oturup dedemi izliyordum :sohappy:
Allahtan o zamanlar Instagram haber sayfaları yaygın değildi de ucuz yırttık :squint:

malum tıraşa sahip birisi bir kadının fotoğrafını çekmişti kadında fark edip bağırmıştı tüm otobüs önce telefonuna bakıp fotoğrafı gördükten sonra adamı meydan dayağına tutmuştuk

malum tıraşa sahip birisi bir kadının fotoğrafını çekmişti kadında fark edip bağırmıştı tüm otobüs önce telefonuna bakıp fotoğrafı gördükten sonra adamı meydan dayağına tutmuştuk
Şikayetçi olsa alayınız pertsiniz bu arada tamam ahlaken doğru ama işte..

Toplu kavgalarda genelde sadece ön plana çıkanı alıyorlar ya umarım Novasy en önde olanlardan değildir. (öz abim)

Hayatımda hiç otobüse binmedim halada binmiyorum ortaokul zamanları gezi düzenleniyor otobüste bindik ağızına kadar dolu ayakta duranda 3-5 tane görevli var gidiyoruz yokuş aşağı hızı hızlı şoför bi anda anlık fren yapınca ayakta ne kadar görevli varsa hepsi tepe takla birbirinin üstüne düşmüştü çocukluk zamanlarımız kahkalara boğulmuştuk ve en son orada binmiştim o ara o komediye tanık olmuştum en son o bindiğimle duruyorum hala o tarafı garip bunca yıldır neden toplu taşımaya binmediğim kısmı :smirking:

Hayatımda hiç otobüse binmedim halada binmiyorum ortaokul zamanları gezi düzenleniyor otobüste bindik ağızına kadar dolu ayakta duranda 3-5 tane görevli var gidiyoruz yokuş aşağı hızı hızlı şoför bi anda anlık fren yapınca ayakta ne kadar görevli varsa hepsi tepe takla birbirinin üstüne düşmüştü çocukluk zamanlarımız kahkalara boğulmuştuk ve en son orada binmiştim o ara o komediye tanık olmuştum en son o bindiğimle duruyorum hala o tarafı garip bunca yıldır neden toplu taşımaya binmediğim kısmı :smirking:
Some riches problem..

İlk önce adamın gidip şikayetçi olması lazım dosyanın savcı tarafından incelenmesi en az 3 ay sürüyor ki bu süreçten sonra böyle bir olayda hiç bir savcı kovuşturmaya gerek duymaz adam şikayet ettiği ile kalır diyelim ki savcı gerek kıldı ve kovuşturma başladı otobüsteki herkesin ifadesi istenir bu süreç sonunda mahkeme olur hiç bir hakimin'de bu konudan dolayı ceza vereceğini sanmıyorum ve görmedim, sebepsiz olarak birini yaraladığında bile yüksek cezalar verilmiyor.

İlk önce adamın gidip şikayetçi olması lazım dosyanın savcı tarafından incelenmesi en az 3 ay sürüyor ki bu süreçten sonra böyle bir olayda hiç bir savcı kovuşturmaya gerek duymaz adam şikayet ettiği ile kalır diyelim ki savcı gerek kıldı ve kovuşturma başladı otobüsteki herkesin ifadesi istenir bu süreç sonunda mahkeme olur hiç bir hakimin'de bu konudan dolayı ceza vereceğini sanmıyorum ve görmedim, sebepsiz olarak birini yaraladığında bile yüksek cezalar verilmiyor.
Sonuç olarak siciline işlemiyor mu?

Sonuç olarak siciline işlemiyor mu?
Suçsuz olduğun kanıtlandığı zaman hiç bir şey siciline işlemez, ifade vermek sicil bozmaz ve korkulacak bir şey değildir şu zamana kadar saymadığım kadar ifade vermişimdir abartılacak bir şey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl