Çözüldü Toplu anahtar veremiyorum Lütfen içeri..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xCrawet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 772
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xCrawet

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
65
Minecraft
iCannK

Discord:

iCannK#7690

Merhaba değerli forum üyeleri,
benim sorunum /cc giveall v eventkasası 1 ya da /cc giveall p eventkasası 1 yazınca hiç kimseye anahtar verilmiyor sorunu bilen varsa yardım edebilir misiniz ?
İyi forumlar..

Anahtarın id'sini yazarak denermisiniz?

Anahtar id'sine nereden bakabilirim ?

/cc admin yazarak kasa anahtarının üzerine gelin ve bakın. Eğer bulamassanız elinize anahtarı alın /iteminfo yazınız.

/cc admin yazarak kasa anahtarının üzerine gelin ve bakın. Eğer bulamassanız elinize anahtarı alın /iteminfo yazınız.
Söylemek istediğinizi anladım ama, hepsi tuzak kancası olduğu için hepsinin idsi 131 olarak görülür.

Discorddan ulaşırmısın?

Abdullah T.#0001

Dediğiniz sorunu biliyorum pluginin en son sürümlerinde bu sorun çıktı ve çözülmedi ben skript yazarak çözdüm isterseniz verebilirim skripti Discord Profesör#7037​

Merhaba, eklentinin son sürümünü kurmayı denediniz mi? İsterseniz Discord üzerinden yardımcı olabilirim.

,
/cc giveall v eventkasası 1 yazdığınızda konsolda hata çıkıyor mu? Çıkıyorsa atabilir misiniz.​

Dediğiniz sorunu biliyorum pluginin en son sürümlerinde bu sorun çıktı ve çözülmedi ben skript yazarak çözdüm isterseniz verebilirim skripti Discord Profesör#7037​
Merhaba, rica etsem verir misiniz skript'i.

@xCrawet buyrun
Kod:
[/CENTER]
command /eventyap <text> <text>:
    permission: event.yap
    permission message: &cBu Komutu Kullanmak İçin Yetkiniz Bulunmamaktadır!
    trigger:
        loop all players:
            execute console command "ccrate give physical %arg-1% %arg-2% %Loop-player%"
            send players title "&6%arg-1% &7Anahtari" with subtitle "&9%arg-2% &7Adet tüm oyuncularimiza verildi &4❤" for 3 seconds

[CENTER]

Kullanımı /eventyap (anahtarismi) (miktarı)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl