Toplam 8000₺ Ödüllü Açılış! | Açıldı ! | play.medusanw.com | 1.16.5 - 1.20.x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrepiuw

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
emrepiuw

Discord:

medusa.nw

konu tasarımı.png
MedusaNWB-min.png

Sunucumuzun kopyalanabilir ip adresleri ve sosyal medya hesaplarımız
IP:
play.medusanw.com
oyna.medusanw.com
SM:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucumuzun içeriğinden birkaç sinematik görsel.

Son düzenleme:
Logonuz gerçekten şahane :cool:
Traileri izledim şimdiden heyecanlandım sunucunuz için en iyisini diliyorum

Son düzenleme:
Sunucumuz Güncel ve aktiftir sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz:love:

Logo haricinde abartılacak bir şey yok maalesef, aynı sistemler aynı cümleler sözde 8000 tl ödüllü büyük bir açılış için daha güzel bir proje beklerdim.

Logo haricinde abartılacak bir şey yok maalesef, aynı sistemler aynı cümleler sözde 8000 tl ödüllü büyük bir açılış için daha güzel bir proje beklerdim.
asıl farkı sunucuya girdiğinizde anlarsınız :D ”sözde* 8000 tl olarak” adlandırdığınız ödül 11.500 olarak güncellendi bilginize :)

asıl farkı sunucuya girdiğinizde anlarsınız :D ”sözde* 8000 tl olarak” adlandırdığınız ödül 11.500 olarak güncellendi bilginize :)
Asıl farkı konuda belirtmiyorsanız sunucuya girmemizi de beklemeyin. Ödüller koyarak bir yerlere gelinmiyor. Etrafa saçacağınız parayı özgün sistem düşünüp yaptırmaya harcasaydınız.

Klasik bir yaz sezonu sunucusu, umarım 2-3 ay açık kalıp sonra bakıma gireceğiz diyerek tarihe karışmazsınız. Tarihe karışmak içinde iz bırakan bir şey yapmanız gerekiyor tabii, bol şans.

Asıl farkı konuda belirtmiyorsanız sunucuya girmemizi de beklemeyin. Ödüller koyarak bir yerlere gelinmiyor. Etrafa saçacağınız parayı özgün sistem düşünüp yaptırmaya harcasaydınız.

Klasik bir yaz sezonu sunucusu, umarım 2-3 ay açık kalıp sonra bakıma gireceğiz diyerek tarihe karışmazsınız. Tarihe karışmak içinde iz bırakan bir şey yapmanız gerekiyor tabii, bol şans.
ödüllerin yanı sıra sunucu için harcanan ücret özgün içerik diğer sunuculara kıyasla neredeyse 1 tık fazla adı üstünde skyblock neredeyse sistemler vs tüm sunucularda aynıdır önemli olan sunucu kalitesi vs dir

Konu tasarımını beğendim fakat fontlar biraz karmaşık görünüyor diye düşünüyorum. Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl