TopikCraft | Sunucu tanıtım grafiği

.

• Gelişiyorsun

Oy: 6 85,7%
  • Aynı Bro

Oy: 0 0,0%
  • Yaniğğ

Oy: 1 14,3%

• Kullanılan toplam oy
    7

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !
Elmaslar
224
Minecraft
ultraPvP_

Discord:

Riqude#1881

Selamlar sayın okuyanlar ben Meriç tekrardan ve tekrardan 3. konu tasarımı ile karşınızda bulunmaktayım.Bu tasarımda uzun bir yol kat ettiğimi düşünüyorum.Bence hoş oldu diyebilirim,haydi geçelim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Evet konunun tamamını gördüğünüzü umarak yukarıdaki oylamaya katılmanızı temenni ediyorum.
Tasarım indirme ve güvenlik Linklerine geçicek olur isek;
(Indirme linkleri "Meriç Kalkan" yazısını kaldırıp tasarımın kendisi yapılmış gibi gösterildiği için kaldırılmıştır)​

Son düzenleme:
İyi olucakmış da... Özellikler kısmına üşendin değil mi yapmaya? sjdfsd
Ayrıca yetkililer kısmında moderatöre birşeyler olmuş, kendini iyi hissetmiyormuş.

Edit: Galiba moderatörü düzelttin sanırım. okay.

Güzel olmuş. Eline Sağlık.

İyi olucakmış da... Özellikler kısmına üşendin değil mi yapmaya? sjdfsd
Ayrıca yetkililer kısmında moderatöre birşeyler olmuş, kendini iyi hissetmiyormuş.
Sizden iyi olucakmış'ı duymak heyecan verici :D Moderator'e cinler kaçtı onu salalım biz bence , birde şu özellikler nedir ya vahşet-i dehşet
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayda Abimiz gelmiş :D Eyvallah canım <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel olmuş. Eline Sağlık.
Teşekkür ederim :;p

Son düzenleme:
Hoşuma Gitti.Güzel olmuş.Başarılarının devamını dilerim.

İnsanlar "Yaratıcı" Birinin Olmadığını Söylüyorlar;
Tâ Ki Bu
"Tasarımları" Görene Kadar,.

Güzel paylaşımın için Teşekkür ederiz Kullanacağım.

güzel olmuş ama, özellikler kısmınıda yapsaydın keşke

güzel olmuş ama, özellikler kısmınıda yapsaydın keşke
Sabahtan beri projelerimizle boğuşuyorum,bunu da sıkıştırdım araya uzun sürecekti biraz,bir daha ki tasarımda eksiksiz heşeyi yapmayı planlıyorum.Ayrıca güzel yorumunu için teşekkür ederim :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl