TOLİA NETWORK DOLANDIRICILIĞI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasanyuzakk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.700
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere bence bu yaptığım haksızlık olabilir fakat örneğin 5 aylık yada 1 haftalık sunuculara asla para yatırılmamalı bence kurucu en başta kendisi parasını vermeli ilk aylarda sunucunun sonrasında para kazanmaya başlaması gerek yeni sunucuların ömrü kısadır büyük ihtimalle uzunlarında kapanması çok yakındır o yüzden 2 aylık bir sunucuya yatırılmalı ücretler veya 1 yıllık 1 yıllık lar daha ömrü vardır demek değişik bir yazı oldu ama neyse
iyi forumlar.
Emirhan arkadaşımız çok iyi bir noktaya dayanmış yeni sunuculara para yatırmak yerine köklü sunuculara para yatırmalısınız paranızın boşa gitmemesi için.

Emirhan arkadaşımız çok iyi bir noktaya dayanmış yeni sunuculara para yatırmak yerine köklü sunuculara para yatırmalısınız paranızın boşa gitmemesi için.
Teşkürler canım ciğerim bebişim tontişimmm
iyi forumlar.

Bir kere bence bu yaptığım haksızlık olabilir fakat örneğin 5 aylık yada 1 haftalık sunuculara asla para yatırılmamalı bence kurucu en başta kendisi parasını vermeli ilk aylarda sunucunun sonrasında para kazanmaya başlaması gerek yeni sunucuların ömrü kısadır büyük ihtimalle uzunlarında kapanması çok yakındır o yüzden 2 aylık bir sunucuya yatırılmalı ücretler veya 1 yıllık 1 yıllık lar daha ömrü vardır demek değişik bir yazı oldu ama neyse
iyi forumlar.
Kesinlikle katılıyorum en son Provanas'da oynuyordum 5 yıllık bir sunucu 5 yıldır oynadığım bir sunucuydu yani bilindik sunuculara atmak en mantıklısıdır kendi adıma konuşayım ben paywant paytr kullanmıyorum şu an skyblock sunucular arasında hatrı sayılır bir konumdayız yeni açılmasına rağmen bazı sunucular bi oyuncu görür görmez paywant paytr alıyor sunucunun sonraki aylığı yok adam parayı cebine atma derdinde yazık günah başka bişe değil helalinden gelmedikten sonra o paranın sana hiçbir faydası olmaz.

iyi forumlar.
Ne kadar iyi bir yorum yaptıysam herkes beni övüyor :D

iyi forumlar.
Evet hak veriyorum sana köklü sunucular varken bizde acemilik olsa gerek böyle bir sunucya yatırdık kurucu arkadaşımız korumamız çok iyi sw nin 3 yıllık parası ödendi falan diyip göz boyayınca inandık ve olan bize oldu arkadaşımda bu konuyu biz hata yaptık başkaları yapmasın diye açtı.

3 Yıllık parasını ödiyorlar fakat oyuncuların kredi loglarını kayıt etmiyorlar. süpermiş

Evet hak veriyorum sana köklü sunucular varken bizde acemilik olsa gerek böyle bir sunucya yatırdık kurucu arkadaşımız korumamız çok iyi sw nin 3 yıllık parası ödendi falan diyip göz boyayınca inandık ve olan bize oldu arkadaşımda bu konuyu biz hata yaptık başkaları yapmasın diye açtı.
Size cidden böyle mi denildi :D hiçbir sunucu kapanmayacağını iddia edemez ben zamanında ne sunucular gördüm kapanmıyacak denilip kapatılan konuya ekran görüntüsü atarsanız herkesin bilgilenmesi açısından daha yararlı olur

Size cidden böyle mi denildi :D hiçbir sunucu kapanmayacağını iddia edemez ben zamanında ne sunucular gördüm kapanmıyacak denilip kapatılan konuya ekran görüntüsü atarsanız herkesin bilgilenmesi açısından daha yararlı olur
Discord sunucusundan banlandım gerçekleri yüzüne vurduğum için malesef ben ss atamıyacağım xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl