TOLİA NETWORK DOLANDIRICILIĞI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasanyuzakk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.700
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanyuzakk

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
hasanyuzakk

Discord:

hasanbey

YAKLAŞIK 6 AYDIR OYNADIĞIM TOLİA NETWORK SUNUCUSU BUGÜNE KADAR 50 KERE SIFIRLANDI 6 AYLIK SÜREÇTE HEP Bİ SALDIRI İLE HEP Bİ ÇÖKME İLE AZ DA OLSA OYNADIK
DAHA SONRASINDA SW SIFIRLANMA KARARI ALDI 3 HAFTADIR KAPALIYDI VE BUGÜN AÇILDI
AÇILDIĞINDA İSE ÇOĞU İNSANIN AKLINDAKİ SORU KREDİLER VERİLECEK Mİ
WASSUNUN YANİ KURUCUNUN BİZE SÖYLEDİĞİ TEK ŞEY İSE
Bağışçılar kanalını kredileri unutup sildiğim için ve Paywant'tan sadece son 10 işlemi görebildiğim için kredilerinizi geri veremiyorum. Hem sıfırdan bir başlangıç yapacaktık, yeni oyuncular için de güzel oldu.

İNSANLARIN PARASINI ALIP DAHA SONRA BOŞ BİŞEY İLE BAŞINDAN SAVIŞTIRMASI
BU KONUYU TEK SİZDE MAĞDUR OLMAYIN DİYE TEK İSTEĞİM BU GEREKLİ İRTİBARI GÖSTERMEYİNİZ İYİ OYUNLAR DİLERİM...

Sonuna kadar haklısın bu konuda kaç ayımızı verdiğimiz server oyun bozuldu diyerek kapandı krediler verilecek dendi server açılacağı gün kredilerin verilmeyeceği tuttu bişeyler silindi kanıtımız olduğu halde verilmiyor dolandırıcılıkta çığır açıldı tebrik ediyorum kurucuyu !

Yani insanların vaktiyle naktiyle oynamak doğru değil sunucu açıyorsanız oyuncularınızın vaktini ve naktini koruyabilmeniz gerekiyor ben 33 saat aralıksız uyumadığımı biliyorum ilk açtığım sıralar acemiydim spawner çoğaltma buguyla herkese spawner dağıttılar akşam 10da başladım sabah 11:30'a kadar bakım yaparak kimsenin emeğiyle oynamamak için temizlik yaptım tek tek temizledim sunucumda bugüne kadar 2 kere sıfırlama oldu 2.si daha 3-4 gün olmadı yapılalı bütün oyuncuların kredilerini iade ettim 4 ay önce yükleme yapan oyuncuda iade aldı 1 hafta önce yapanda yani ben bu olayı kınıyorum bir sunucu sahibi olarak yanlış yapıldığını düşünüyorum bende de veriler gözükmüyor bizzat herkesle tek tek iletişime geçtim herkesin kredisini iade ettim bu arada paywant paytr vs kullanmıyorum yüklenen krediler batihost paneline yani sunucu ömrüne gidiyor batihost son 1 aylık verileri gösteriyor sadece

Son düzenleme:
Hırsızlık yapmış bir sürü insan emek vermiş sunucusunda oynamış kimse kimsenin emeğiyle oynayamaz, hak yerini bulur diyorum ama ne kadar geçerli olucaktır :/

Her sunucu illa kapanır siz buna hazırlıklı olarak oynamanız gerekir onların zaten satış sözleşmesi vardır illaki.Ancak böyle yapmaları kötü olmuş.

YAKLAŞIK 6 AYDIR OYNADIĞIM TOLİA NETWORK SUNUCUSU BUGÜNE KADAR 50 KERE SIFIRLANDI 6 AYLIK SÜREÇTE HEP Bİ SALDIRI İLE HEP Bİ ÇÖKME İLE AZ DA OLSA OYNADIK
Bağışçılar kanalını kredileri unutup sildiğim için ve Paywant'tan sadece son 10 işlemi görebildiğim için kredilerinizi geri veremiyorum. Hem sıfırdan bir başlangıç yapacaktık, yeni oyuncular için de güzel oldu.

BU KONUYU TEK SİZDE MAĞDUR OLMAYIN DİYE TEK İSTEĞİM BU GEREKLİ İRTİBARI GÖSTERMEYİNİZ İYİ OYUNLAR DİLERİM...
Yazık daha kaliteli sunucular var onlarda oynuyabilirsin paytowin sunuvularında böyle olaylar oluyo

Her sunucu illa kapanır siz buna hazırlıklı olarak oynamanız gerekir onların zaten satış sözleşmesi vardır illaki.Ancak böyle yapmaları kötü olmuş.
Ama kredileriniz verilecek dendi 3 hafta ve son saatler kala kredilerin yazdı yer silindi veremiyeceğiz demesi kanıt sunduğumuz halde verilmemeside biraz dolandırıcılığa giriyor diye düşünüyorum şahsen.

Ama kredileriniz verilecek dendi 3 hafta ve son saatler kala kredilerin yazdı yer silindi veremiyeceğiz demesi kanıt sunduğumuz halde verilmemeside biraz dolandırıcılığa giriyor diye düşünüyorum şahsen.
Satış sözleşmeleri var mı? Okudunuz mu?

Görüntü, kanıtlarla konuyu donatırsanız daha iyi olabilir
iyi forumlar.​

Onu bilmemde yatırılan paraların bir güvencesi yok oyuncu bunu bilmeli para yatıracağı sunucuya bunu sadece bu sunucu için demiyorum benim en son para yatırdığım sunucu hala aktif ve kaliteli bir sunucu oraya güzel bir miktar yatırmıştım eğlendiğim için kısaca köklü sunuculara para yatırmak daha mantıklı her zaman

Neyin sözleşmesi kahkaha attım sanki sunucu vergi mükellefide yasal olarak hakları var vu gibi durumlara düşmemek için büyük sunucularda oynamak gerek hypixel gibi

Neyin sözleşmesi kahkaha attım sanki sunucu vergi mükellefide yasal olarak hakları var vu gibi durumlara düşmemek için büyük sunucularda oynamak gerek hypixel gibi
Çoğu sunucuda kullanım hakları sözleşmesi bulunuyor adamlar bu tür durumlar için haklarını koruduysa şikayetler işlevsiz kalabilir.(Burada sadece bilgilendirme yapıyorum taraf tutma gibi bir niyetim yoktur.)

Onu bilmemde yatırılan paraların bir güvencesi yok oyuncu bunu bilmeli para yatıracağı sunucuya bunu sadece bu sunucu için demiyorum benim en son para yatırdığım sunucu hala aktif ve kaliteli bir sunucu oraya güzel bir miktar yatırmıştım eğlendiğim için kısaca köklü sunuculara para yatırmak daha mantıklı her zaman
Bir kere bence bu yaptığım haksızlık olabilir fakat örneğin 5 aylık yada 1 haftalık sunuculara asla para yatırılmamalı bence kurucu en başta kendisi parasını vermeli ilk aylarda sunucunun sonrasında para kazanmaya başlaması gerek yeni sunucuların ömrü kısadır büyük ihtimalle uzunlarında kapanması çok yakındır o yüzden 2 aylık bir sunucuya yatırılmalı ücretler veya 1 yıllık 1 yıllık lar daha ömrü vardır demek değişik bir yazı oldu ama neyse
iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl