Bulundu Tokyo ghoul rpg paketi [Alpha 0.1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SayMNK

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
76
Minecraft
x_kraltr12

Discord:

YavruSteveJobs#8232

Öncelikle Selamün aleyküm arkadaşlar forumda bir konuda okudum banada ilham geldi hazırlayım dedim şimdi ilk önce tanıtayım

Sınıflar
CCG:ghoulları avlar
Ghoul:insanlarla beslenir ccg le savaşır

CCG resmiyle tanıtayım
CCG silahları ve özellikleri vardır
Şuanda hazır skilleri:
Mayın quinque
Bilgiler:
CCG hasar gücü ne kadar artarsa o kadar güçlüdür
CCG her seviye atladıgında 5 hp kazanır
CCG her Seviye atladıgında dayanıklılıgı 5 artar
CCG Hasar gücüyle yetenek kullanır yetenek kullandıkça hasar gücü azalır :D

2018-06-26_19.12.17.png

buda ghoulun özellikleri
Ghoullar kan içer
her Seviye atladıklarında 8 hp canları artar
Yetenekleri kullanmak için kana ihtiyacı vardır
ne kadar çok kanı olursa aynı şekilde o kadar güçlü olur
yetenekleri:
yenilenme
daha eklenecektir

2018-06-26_19.14.47.png

Her 2 sınıfında yeteneklerini geliştirmesi için yetenek puanına ihtiyacı var bunun içinde seviye atlaması gerek

yetenek sisteminde normal yetenekleri geliştirmek kolaydır ama üst düzey yetenekleri geliştirmek için altındaki yetenegi geliştirmeniz gerek

Arkadaşlar görüşlerinizi önerilerinizi ve fikirlerinizi Lütfen yorum olarak yazınız begendiyseniz begen tuşuna basarak ve yorum yazarak destek olabilirsiniz

Texture pack üzerindede çalışıyorum buda texture packtan

[Arimanın silahları]
2018-06-26_20.30.16.png

2018-06-26_20.30.23.png

Çok hoş olmuş. Güzel bir RPG sunucusu açılabilir. Çoğu anime Minecraft'a uyarlandığı zaman güzel şeyler olabilir. Tek sıkıntı konu düzeni, onuda düzenlerseniz güzel olur :D

Çok hoş olmuş. Güzel bir RPG sunucusu açılabilir. Çoğu anime Minecraft'a uyarlandığı zaman güzel şeyler olabilir. Tek sıkıntı konu düzeni, onuda düzenlerseniz güzel olur :D
teşekkürler öm bakabilirmisiniz

Mantık güzel fakat Tokyo Ghoul geniş bir animedir. Yani insanlara sınıfını seçtikten sonra karakter seçme sistemi de ver bence. Yani uzun sürer yapmak ama imkansız değil. Kolay gelsin.

Mantık güzel fakat Tokyo Ghoul geniş bir animedir. Yani insanlara sınıfını seçtikten sonra karakter seçme sistemi de ver bence. Yani uzun sürer yapmak ama imkansız değil. Kolay gelsin.
onuda düşündüm karakter seçmek yerine maskeler olacak ayrıca karakter seçmeye gerek yok bence çünkü o karakterin yetenekleri felan olacak

onuda düşündüm karakter seçmek yerine maskeler olacak ayrıca karakter seçmeye gerek yok bence çünkü o karakterin yetenekleri felan olacak
Yani mesela ben Kaneki seviyorum kanekiyi seçmek istiyorum falan diye düşünmüştüm ama oda olur :D

Rank sistemi olabilir, ve belli şekilde kendini upgrade edebilmelisin. ayrıca İtemler yerine armorlara koy derim kaguneleri.
Quinque ler elde olur. Böylece Haise gibi hem kagune hem quinque sini kullananlar olabilir.
ama onun için belli bir ranka gelmesi gerekmeli vs vs

Ama güzel proje +1
geliştir bunu

Rank sistemi olabilir, ve belli şekilde kendini upgrade edebilmelisin. ayrıca İtemler yerine armorlara koy derim kaguneleri.
Quinque ler elde olur. Böylece Haise gibi hem kagune hem quinque sini kullananlar olabilir.

Ama güzel proje +1
geliştir bunu
ahh ranklar zorluyor bu beni ama neyse halledecegim

Ama güzel proje +1
geliştir bunu
Haiseye alışamadım :/ kanekiyi özlüyorum.

aynen be aogiriden ccg ye geçti garibanın adını soyadını bile deiştirdiler koyuna çevirdiler saçları felan beyaz oldu
Tipi hoş ama hal ve hareketlerine uyuz oluyorum. Touka yazık garibim.

Proje bana ait yahu! Ben açınca bu kadar ilgi çekmemiştim.
Birde via koysaydın arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl