0mustafa
Sorunun TNTRun eklentisinden kaynaklı olduğuna emin misin? Şüpheli eklentileri (TNTRun_reloaded gibi) devre dışı bırakıp tekrar dener misin? Eğer ki zümrüt gelmezse devre dışı bıraktığın eklentilerle beraber bilgilendirirsin.Ekli dosyayı görüntüle 265899bu plugin de her şeyi trleştirdim fakat buranın kaynağını bulamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 265900 oyuna girince ikinci slotta emerald veriyor ne zaman onu silmeye kalksam asla silinmiyor varmı bunun bir yolu?
bu bir sorun değil oyunun içinde olan bir item oyuna girmeden önce ona sağ tıkladğımızda pluginin yazarı hakkında bilgi veriyor fakat onu kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirmSorunun TNTRun eklentisinden kaynaklı olduğuna emin misin? Şüpheli eklentileri (TNTRun_reloaded gibi) devre dışı bırakıp tekrar dener misin? Eğer ki zümrüt gelmezse devre dışı bıraktığın eklentilerle beraber bilgilendirirsin.
0mustafa
Eklentinin yapılandırma dosyasını atar mısın? Başka ilgili olabileceğini düşündüğün dosya vs. varsa onları da atabilirsin.bu bir sorun değil oyunun içinde olan bir item oyuna girmeden önce ona sağ tıkladğımızda pluginin yazarı hakkında bilgi veriyor fakat onu kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirm
buradaki bilgi olarak değiştirdiğim emeral item var onu silemiyorum. her sildiğimde tekrar tekrar geliyorEklentinin yapılandırma dosyasını atar mısın? Başka ilgili olabileceğini düşündüğün dosya vs. varsa onları da atabilirsin.
silmenize rağmen server başlattığımda yine orayı yüklüyor.Attığım şekilde dener misin? Var olan dosyayı değiştir.
Sildiğim kısım:
YAML:info: use: true material: EMERALD name: '&2&lBilgi' slot: 1
0mustafa
O zaman slot değerini 99 veya -1 gibi geçersiz bir şey yapmayı deneyebilirsin belki öyle olabilir. Eğer ki olmazsa MATERIAL kısmına AIR yaz bu da mantıklı bir çözüm yolu.silmenize rağmen server başlattığımda yine orayı yüklüyor.
slot değerini değiştirince gözükmedi. teşekkür ederimO zaman slot değerini 99 veya -1 gibi geçersiz bir şey yapmayı deneyebilirsin belki öyle olabilir. Eğer ki olmazsa MATERIAL kısmına AIR yaz bu da mantıklı bir çözüm yolu.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!