Çözüldü Tnt Koyabilme Fakat Zarar Verememe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 791
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_4

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
110
Minecraft
Dark_4

Discord:

Evoshi Hatake#6144

Arkadaşlar Oyuncuların TNT Koyabilmesini Patlatabilmesini Fakat Etrafa Zarar Vermemesini İstiyorum
Altını Çiziyorum WORLDGUARD İLE

Merhaba, Essentials Protect eklentisini silin. Daha sonra WG attığınız bölgeye /rg flag wgismi tnt deny zarar vermesini engeller.

Bakın Dediğiniz Şeyi Yapıyorum Blok Koyabiliyor Fakat Tnt Koyamıyor

Worldguard ile arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz.

Ya da
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklenti ile rahatça engelleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken config'den ayarlamak. Tnt için veya creeper için veya her ikisi için ayarlanabiliyor. Diye biliyorum.

@Dark_4 Sorun çözüldü ise lütfen bize belirt veya hayla devam ediyorsa konuyu tekrar canlandıralım?

WorldGuard config dosyasından block-tnt-block-damage ayarını true yapın. Tnt patlatılamıyor ise yukarıda belirtilen komutun tersi olan /rg flag wgismi tnt allow yapmayı deneyin.

Kısaca config dosyanızda block-tnt false (varsayılan değer), block-tnt-block-damage ise true (varsayılan false) olmalı.

Kaynak:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl