atomickill7
Herkese merhabalar, şimdi ben tnt fırlatıyorum o karşıda ki adama isabet ettiginde ölsün istiyorum.
Teşekkür ederimn :)
⚝ Kiasan#0001
Evet, elinde ki tnt'ye sağ tıklayınca fırlatıyor ve düştüğü yere zarar veriyor. Bende adama isabet ettigi zaman adamın ölmesini istiyorum.Tnt fırlatmaktan bahsettiğini tam olarak açar mısın? Şu Şekilde Mi?
Ekli dosyayı görüntüle 137762
atomickill7
Evet, elinde ki tnt'ye sağ tıklayınca fırlatıyor ve düştüğü yere zarar veriyor. Bende adama isabet ettigi zaman adamın ölmesini istiyorum.
on damage of player:
if damage cause is entity explosion:
kill player
TheLudoBile#3485
arkadaşın kasteddiğiği bek de bu değil sanırımSanırım bu işine yarabilir, bir dene.
Kod:on damage of player: if damage cause is entity explosion: kill player
rightclick with tnt:
spawn a primed tnt at player
push last spawned entity forwards at force 0.5
while last spawned entity is alive:
loop entities in radius 0.5 around event-entity:
loop-entity is a player
kill loop-entity
wait 5 ticks
atomickill7
Ancak düştüğü yerdeki patlamadan bahsetmiş.arkadaşın kasteddiğiği bek de bu değil sanırım
sk lag yapar gibi gözükse de etkisi olmaz ve test etmedim hata olursa söylersinizKod:rightclick with tnt: spawn a primed tnt at player push last spawned entity forwards at force 0.5 while last spawned entity is alive: loop entities in radius 0.5 around event-entity: loop-entity is a player kill loop-entity wait 5 ticks
TheLudoBile#3485
fırlatsın dememiş mi, fırlatmışken değince de birine onu öldürüyor. arkadaş fırlatılıyken havada öldürsün diye anladım ama tam belli olmuyo galba cümledenAncak düştüğü yerdeki patlamadan bahsetmiş.
⚝ Kiasan#0001
Çalışmadı, istediğim şu örnegin ben sağ tıkladım o fırlatılıyor tnt sana değdiginde ölsün, patlamasına gerek yok.arkadaşın kasteddiğiği bek de bu değil sanırım
sk lag yapar gibi gözükse de etkisi olmaz ve test etmedim hata olursa söylersinizKod:rightclick with tnt: spawn a primed tnt at player push last spawned entity forwards at force 0.5 while last spawned entity is alive: loop entities in radius 0.5 around event-entity: loop-entity is a player kill loop-entity wait 5 ticks
Corrsy#7006
TheLudoBile#3485
Çalışmadı, istediğim şu örnegin ben sağ tıkladım o fırlatılıyor tnt sana değdiginde ölsün, patlamasına gerek yok.
rightclick with tnt:
spawn a primed tnt at player
set {_} to last spawned entity
push {_} in player's direction at force 2
loop 60 times:
loop entities in radius 2 around {_}:
loop-entity is a player
loop-entity isn't player
kill loop-entity
wait a tick
kill {_}
⚝ Kiasan#0001
Rica etsem bi discord adresini alabilir miyim?localde test bile ettim çalışıyorKod:rightclick with tnt: spawn a primed tnt at player set {_} to last spawned entity push {_} in player's direction at force 2 loop 60 times: loop entities in radius 2 around {_}: loop-entity is a player loop-entity isn't player kill loop-entity wait a tick kill {_}
TheLudoBile#3485
KanedgyBU#9409Rica etsem bi discord adresini alabilir miyim?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!