Tanıtım TLGNDAntiOP v1.1 - Hile korumanız var, peki OP korumanız var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun içi op yetkisi verme olayını tamamen kapatıp sadece konsoldan vermeyi yaparak daha sağlam bir koruma elde edebilirsiniz. Ama yine de emek verilmiş bir çalışma olmuş elinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.

Herkesin Aradığı Bu Şahane Sistemi Paylaştığınız mükemmel olmuş , yani ben şahsen kendim çok beğendim

Güzel Sistem Ellerine Sağlık

Güzel ve yararlı bir plugin. Desene artık /op liste son. :)

Bu saçma olmuş. Skript ile daha iyisi yapılabilir. Op olan oyuncular veya yeni op alan oyuncular geldikleri anda /güvenlik-kodu (kod) şeklinde kod girseler ve girdikleri zaman herşeyi yapabilseler daha iyi olur. Yani kodu girmeden kıpırdayamıcaklar, komut kullanamıcaklar ve yazamıcaklar. Bence daha tutarlı. Bu yönde geliştirir misin?

Bu arada her ne kadar saçma desemde güzel bir plugin olmuş ellerine sağlık, emeğine sağlık.

Ekli dosyayı görüntüle 91703
OP koruması aslında göz ardı edilmemesi gereken bir sistemdir.
Biliyorsunuz OP demek sunucunuzla az çok her şeyi yapabilme yetkisine sahip kişi demektir.

Malesef OP virüs gibidir. Güvenilmez birine verirseniz, o da gider başkalrını yapar.
Ancak eğer AntiOP var ise, şifreyi bilmeyen kimse, kimseyi OP yapamaz!

Şifreyi config.yml dosyasından belirlemeyi unutmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 91705

Ekli dosyayı görüntüle 91707

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord: >>TheLegend<<#6052
Ekli dosyayı görüntüle 91710

Kanka güzel güzel olmasına da op list vardı zaten

Sunucumda kullanmak için aldım elinize sağlık

Şifreler kişiye özel anladığım kadarıyla?

Eklenmesini istediğiniz herhangi bir özellik varsa, pluginin ana fikrine bağlı kalacak şekilde, buradan bildirin.

Elinize sağlık çok güzel. Birisi şifreyi yanlış girdiğinde OP sahiplerine bildirim gitmesi nasıl olur?

Harika birşey olmuş çok beğendim tebrik ederim.

Güzel bir sistem özellikle fazla yetkilisi olan bir sunucu için ideal olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl