Tanıtım TLGNDAntiOP v1.1 - Hile korumanız var, peki OP korumanız var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
Elmaslar
425
Discord İzni
Minecraft
THELEGEND

Discord:

>>TheLegend<<#6052

LogoMakr_1Cu7wR.png

OP koruması aslında göz ardı edilmemesi gereken bir sistemdir.
Biliyorsunuz OP demek sunucunuzla az çok her şeyi yapabilme yetkisine sahip kişi demektir.

Malesef OP virüs gibidir. Güvenilmez birine verirseniz, o da gider başkalrını yapar.
Ancak eğer AntiOP var ise, şifreyi bilmeyen kimse, kimseyi OP yapamaz!

Şifreyi config.yml dosyasından belirlemeyi unutmayın.

2019-08-20_02.31.39.png

2019-08-20_02.46.14.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord: >>TheLegend<<#6052
vYkL7R.png

Eklenmesini istediğiniz herhangi bir özellik varsa, pluginin ana fikrine bağlı kalacak şekilde, buradan bildirin.

Son zamanlarda ne olup olmayacağı belli olmuyor. Sunucunuzu bir tık güvene almanız için bu eklentiyi öneriyorum. Bu arada "The Legend" yazısını gördüğüm zaman ciddi anlamda anılarım depreşti. 2014 yıllarının başlarında Faction eklenti paketi vs. olurdu. Biz de bizim sunucumuzda kullanırdık.

Son zamanlarda ne olup olmayacağı belli olmuyor. Sunucunuzu bir tık güvene almanız için bu eklentiyi öneriyorum. Bu arada "The Legend" yazısını gördüğüm zaman ciddi anlamda anılarım depreşti. 2014 yıllarının başlarında Faction eklenti paketi vs. olurdu. Biz de bizim sunucumuzda kullanırdık.
Evet en meşhur eklenti paketimdi. 5 yıl öncesine ait bir paket olmasına rağmen hala teşekkür mesajları gelebiliyor.

Forum da bir çok şekilde paylaşıldı aynı işlevi gören 3 4 adet skript bulunmaktadır.
Yine de paylaşım için teşekkürler.

Forum da bir çok şekilde paylaşıldı aynı işlevi gören 3 4 adet skript bulunmaktadır.
Yine de paylaşım için teşekkürler.
Sence ben bilmiyor muyum olup olmadığını

çok güzel eklenti ellerinize sağlk

Son düzenleme:
Güzel bir eklenti, Elinize sağlık teşekkürler.

Mükemmel bir eklenti sunucumda kullanıyorum güzel bir koruma ellerine sağlık.

Cidden güzel bir plugin elinize emeğinize sağlık

Güzel, Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl