YIGITEMIROZKAN
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- YIGITEMIROZKAN
Bu alan birde minecrafta ayarlara girin ordaki video aarları ksımının görüntüsünü atınBu alan mı ?
oradaki chunks kaçprint screen ile fotoğrafını çekemiyorum
Minecrafta nasıl daha fazla ram verebileceğinizi ve performansınızı nasıl arttırabileceğinizi forum içinde/dışında birçok yerde bulabilirsiniz, incelemenizi öneririm.
Öncelikle Ekran Kartını görmedim bence görmeyede gerek yok.
Bu bilgisayar çok eskiden alınmış ama çok süper bir şekilde alınmış . Bilgisayar İşlemcisi İntel Core İ5 fakat 1. nesil 2.63 Ghz hızı var bu çok kötü
Ram kısmına gelince Ram 4 Gb fakat DDR2 ise bilgisayarı kötüleştirir DDR3 Veya DDR4 ise iyidir! Ekran kartı ksımına gelince Ekran kartının kaç gb olduğunu bilmiyoruz ama kendin bakmak istiyorsan! WİNDOWS + R tuşuuna basıp dxdiag yaz çıkan ekranda EKRAN ksımına geç ve orada gözükecektir.
BİLGİSAYARIMI NASIL İYİ PERFORMANS SAĞLAYACAK
ufak hatalar var dediklerinde ddr3 1600 mhz ram var i5 2.nesil çünkü 2. nesilden sonra onboard ekran kartları var ve bu işlemcide onboard mevut
ekran kartım ise ati mobility radeon 5470 1GB yani laptop eski ama zamanının en iyilerinden
Anakartım 8 GBa kadar ram destekliyor ama ekran kartımın değişip değişşmediğini bilmiyorm yakında 8 gb ram yapıp yükselteceğimÖncelikle Ekran Kartını görmedim bence görmeyede gerek yok.
Bu bilgisayar çok eskiden alınmış ama çok süper bir şekilde alınmış . Bilgisayar İşlemcisi İntel Core İ5 fakat 1. nesil 2.63 Ghz hızı var bu çok kötü
Ram kısmına gelince Ram 4 Gb fakat DDR2 ise bilgisayarı kötüleştirir DDR3 Veya DDR4 ise iyidir! Ekran kartı ksımına gelince Ekran kartının kaç gb olduğunu bilmiyoruz ama kendin bakmak istiyorsan! WİNDOWS + R tuşuuna basıp d-xiag yaz çıkan ekranda EKRAN ksımına geç ve orada gözükecektir.
(arada - olmayacaktır ben emoji çıakrdığı için koydum!)
BİLGİSAYARIMI NASIL İYİ PERFORMANS SAĞLAYACAK
Bunun için işlemciden önce ekran kartını en az 3 GB yaparsan güzel olur ardından ana kart ile ramleri değiştirmen gerek RAMLER EN AZ 6GB DDR3 olmalıdır!
Bütçene göre bilgisayarını daha iyi performans'ta çalışmasını istiyorsan sana yardımcı olabilirim
İletişim Discord| Qelm#8567
ufak hatalar var dediklerinde ddr3 1600 mhz ram var i5 2.nesil çünkü 2. nesilden sonra onboard ekran kartları var ve bu işlemcide onboard mevut
ekran kartım ise ati mobility radeon 5470 1GB yani eski ama zamanının en iyilerinden
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Anakartım 8 GBa kadar ram destekliyor ama ekran kartımın değişip değişşmediğini bilmiyorm yakında 8 gb ram yapıp yükselteceğim
Laptop'umun MXM destekleyip desteklemediğini bilmiyorum MXM destekliyorsa ekran kartını değiştirip işlemci boost'lamayı düşünüyorum zaten ramleri 8gb yapacagım yakın zamanda Windows 7 Kullanmamın Sebebi Bana En Az Zorluk Çıkaran İşletim Sistemi Olması Bu Bilgisayara Boost Yapmanın Pek Mantıklı Olacağını Düşünmüyorum Zaten Eski Onun Yerine 2500 Civarına APU bir Sistem toplamayı düşünüyorumİşlemci hızı çok kötü en az 2.90 GHZ olması gerekir
CormanThor / Kerem#5386
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!