Çözüldü Titlemanager

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 01selim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01selim

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
Arkadşalar titlemaganer in en güncvel sürümünü spigottan indirdim sunucum 1.8.8 spigot plugin e atıp sunucuyu durdurup tekrardan başlattım ama titlemanager in dosyaları gelmedi napmam gerek

Mehraba /Titlemanager reload Yazınız Yine Gelmez İse Aşağıdaki Dosyayı Zipten Çıkarıp Klasörünüze Atın

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

FTP'yi kapatıp açsan o dosya zaten gelecekti ._.

bilgisayarı kapadım açtım aynı sorun devam ediyo[DOUBLEPOST=1499599589,1499598962][/DOUBLEPOST]
Mehraba /Titlemanager reload Yazınız Yine Gelmez İse Aşağıdaki Dosyayı Zipten Çıkarıp Klasörünüze Atın

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
usta jar ı da veirimsiin yükledim ama hiçbi etkisi olmadı /tm yada /titlemanager komutları çalışıyo

Titlemanager'ın 2.0.7 sürümünü kurarmısın ?
Benim de 1.8.8 Spigot 2.0.7 versiyonu kurulu ve çalışıyor.
Olmadı farklı bi spigot kurmayı dene.

usta zaten o varda spigotu yaklaşık 4 aydır aynı kullanıyorum başka bi sorun çıkmamıştı ne kumam gerek

usta zaten o varda spigotu yaklaşık 4 aydır aynı kullanıyorum başka bi sorun çıkmamıştı ne kumam gerek
İstersen kendi kullandığım 1.8.8 spigot jarı ile titlemanager'i yükleyip PM yoluyla atabilirim ?

İstersen kendi kullandığım 1.8.8 spigot jarı ile titlemanager'i yükleyip PM yoluyla atabilirim ?
Vallaha çok güzel olur sen atarken ben bu şunu deniyim
Buyur Ben Bunu Kullanıyorum 1.8.8

Deniyorum hemen sağol[DOUBLEPOST=1499601336,1499600913][/DOUBLEPOST]Valla olmadı ya @Vroxy sen bi spigot u atta onu deniyelim

Vallaha çok güzel olur sen atarken ben bu şunu deniyim

Deniyorum hemen sağol[DOUBLEPOST=1499601336,1499600913][/DOUBLEPOST]Valla olmadı ya @Vroxy sen bi spigot u atta onu deniyelim

Sunucunda /ver Yazıp Ordaki Sürümü Söylersen Sevinirim.

pWWL7a.png

indirdim sunucuyu durdurup öyle yükleyip ondan sonra tekrar başlatmam lazım demi
ftp deki spigot jar ından başka silmem gereken bişi varmı

indirdim sunucuyu durdurup öyle yükleyip ondan sonra tekrar başlatmam lazım demi
ftp deki spigot jar ından başka silmem gereken bişi varmı
yok birşey silmene protolip indir bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl