Çözüldü TitleManager Tag Rengi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skorbordta hangi placeholderı kullanıyorsunuz rankı göstermek için? NametagEdit'in kullanılabilecek bir placeholderı olduğunu sanmıyorum.
Titlemanager config dosyasının içinde - ' &fGrup: &e%{group}' parametresi yazılı yetki grubunu belirtmek için. Grup için placeholderi olan başka bir plugin var mı NameTagEdit'in işlevini görecek?

NametagEdit eklentisi sayesinde tab'daki görünümü düzelttim fakat ekranın sağ tarafında yer alan scoreboard kısmında yetkiler hala tek renk olarak gözüküyor hepsi aynı renkte. Bu durum için yapmam gereken nedir?
%vault_rank%

Titlemanager config dosyasının içinde - ' &fGrup: &e%{group}' parametresi yazılı yetki grubunu belirtmek için. Grup için placeholderi olan başka bir plugin var mı NameTagEdit'in işlevini görecek?
Placeholder; %vault_rank% Titlemanager; - ' &fGrup: %vault_rank%'

Placeholder; %vault_rank% Titlemanager; - ' &fGrup: %vault_rank%'
%vault_rank% parametresini kullandım rankları scoreboard'ta doğru şekilde gösteriyor fakat hepsinin rengi beyaz, vault plugininin bir ayar dosyasını da bulamadım. Yapmam gereken nedir?
Not: Perm plugini olarak group manager kullanıyorum.

%vault_rank% parametresini kullandım rankları scoreboard'ta doğru şekilde gösteriyor fakat hepsinin rengi beyaz, vault plugininin bir ayar dosyasını da bulamadım. Yapmam gereken nedir?
Not: Perm plugini olarak group manager kullanıyorum.
GroupManager'de renklendirmeyi yaptınız mı + olarak TitleManager renklendirmeyi desteklemiyordu diye hatırlıyorum sadece kendiniz renk verebiliyordunuz. Yanlış biliyor da olabilirim.

GroupManager'de renklendirmeyi yaptınız mı + olarak TitleManager renklendirmeyi desteklemiyordu diye hatırlıyorum sadece kendiniz renk verebiliyordunuz. Yanlış biliyor da olabilirim.
Group managerde renklendirme yapılı, renklendirmeyi destekleyen bildiğiniz başka bir scoreboard plugini var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl