Vlotif#5699
Tamamdır birazdan deneyeceğim teşekkür ederim.
eklentisi kullanarak bahsettiğiniz olayı gerçekleştirebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Rica ederim. Yapamazsan yaz elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.Tamamdır birazdan deneyeceğim teşekkür ederim.
Vlotif#5699
Bir ayar yapmam gerekiyormu pl de indirdim girdim direk birşey olmadı.Rica ederim. Yapamazsan yaz elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.
Kurucu grubunda olanların isminin başında Kurucu yazmasını istiyorsan aşağıda ki adımları takip et:Bir ayar yapmam gerekiyormu pl de indirdim girdim direk birşey olmadı.
Vlotif#5699
gruplar var hazır tekrardan perm hazırlamıcağım dimi gruplara.Kurucu grubunda olanların isminin başında Kurucu yazmasını istiyorsan aşağıda ki adımları takip et:
/nte group create Kurucu
/nte group Kurucu Permission nte.kurucu
/nte group Kurucu prefix &4Kurucu &c
/mangaddp Kurucu nte.kurucu
/nte reload
GroupManager ayrı, NameTagEdit ayrı.gruplar var hazır tekrardan perm hazırlamıcağım dimi gruplara.
Vlotif#5699
luckperm den versem olmazmı çünkü orda hazır ayarlamıştım.GroupManager ayrı, NameTagEdit ayrı.
NameTagEdit eklentisinden grupları tekrar oluşturun ve GroupManager'den gerekli permleri verin.
zibis2
Olur.luckperm den versem olmazmı çünkü orda hazır ayarlamıştım.
Olurluckperm den versem olmazmı çünkü orda hazır ayarlamıştım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!