Çözüldü TitleManager Son Ürün Alan Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wizsagagaga

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
80
Merhaba titlemanager için son ürün alan scripti ayarladım fakat tabloda gözükmüyor bunu nasıl gösterebilirim bir eklenti dosyası mı eksik acaba?​

8.png

Variableyi atarmısınız?

Skript:

permission: op
permission message: &aAyaz &8» &cBunu Kullanmak Icin Yetkiniz Yok!
trigger:
set {destek} to "%arg 1%"
send "&3Ayaz &7» &7Son Ürün Alan: &6%arg 1% &7!"

TitleManager:

- 'Son Ürün Alan'
- '&a► &o%skript_destek%'
- '&r&r&r&r'
- '&ewww.AyazClan.com'

Dedikleriniz bu mu acaba?

/papi ecloud download Skript komutunu kullandıktan sonra, /papi reload komutunu kullan veya sunucunu tekrar başlat.

Merhaba,benim bildiğim siteden son ürün alanlar ise siteden veri çekmesi lazım.

/papi ecloud download Skript komutunu kullandıktan sonra, /papi reload komutunu kullan veya sunucunu tekrar başlat.
evet bunu denedim zaten ama olmadı :/
Merhaba,benim bildiğim siteden son ürün alanlar ise siteden veri çekmesi lazım.
Zaten normalde siteden çeken bir sistemdi ben değiştirerek vip alındığında bir komut çalıştırmasını bu komutunda en son ürün alanı belirleyip titlemanager yazdırmasını sağladım. önceden çalışıyordu fakat şuan nedense çalışmıyor.

evet bunu denedim zaten ama olmadı :/

Zaten normalde siteden çeken bir sistemdi ben değiştirerek vip alındığında bir komut çalıştırmasını bu komutunda en son ürün alanı belirleyip titlemanager yazdırmasını sağladım. önceden çalışıyordu fakat şuan nedense çalışmıyor.
Title manager son sürüm mü? Eğer son sürümse, bir düşük versiyonunu kurup denermisiniz?

Skript'e variable eklememişsiniz ayrıca TAB hatası var. Hataları gidererek tekrar deneyin.

PlaceholderAPI plugininin son sürümü yerine düşük bir sürümünü kullanın, son sürümün skript extensionını desteklemediğini söyleyenler var

Skript'e variable eklememişsiniz ayrıca TAB hatası var. Hataları gidererek tekrar deneyin.
script 1.8 paketimde bu şekilde çalışıyordu. 1.16'da neden çalışmıyor bilmiyorum.

Kod:
command /sonurunalanbelirle [<text>]:
    permission message: &aSkyblock &8» &cBunu Kullanmak Icin Yetkiniz Yok!
    trigger:
        set {yukleme} to "%arg 1%"
        send "&3Skyblock &7» &7Son Ürün Alan: &6%arg 1% &7!"

command /sonurunalanbak:
    permission message: &3Skyblock &7» &cBunu Kullanmak Icin Yetkiniz Yok!
    trigger:
        send "&3Skyblock &7» &7Son Ürün Alan: &6%{yukleme}% !"
PlaceholderAPI plugininin son sürümü yerine düşük bir sürümünü kullanın, son sürümün skript extensionını desteklemediğini söyleyenler var
deniyorum.

Arkadaşlar sorunu buldum,

PlaceholderAPI 2.10.6 versiyonunu kullanabilrsiniz. Bu versiyondaki sonrasında başka bir olay var sanırım, tam kavrayamadım :)

Kısaca PlaceholderAPI 2.10.6 versiyonunu kullanarak sorunu çözebilirsiniz.

Kurulumu ve yapmayı bilmeyen varsa, aşağıda açıklıyorum.

Kuruluma geçelim

• İlk önce sunucuyu kapatın.​
  • PlaceholderAPI 2.10.6 indirip, plugin klasörüne kurun ve sunucuyu çalıştırın.​
  • Sunucuyu açtıktan sonra /papi ecloud download Skript komutunu girdikten sonra/papi reload komutunu girin.
  • Tabloya %skript_<variable-name>% şeklinde ekleyin ve TitleManager'a reload çekin.​
Ve sooon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl