Çözüldü TitleManager | Ölme - Öldürme | Ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalender

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Titlemanagerin Score Boardına bütün ölme ve öldürme şeylerini ekledim ancak olmuyor yardım edermisiniz

Peki Biriey Sorucam Titlemanager scoreboardın uzunluğunu nasıl kısaltabiliriz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Titlemanager plugini güncel değilse buradan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsin. veya şu Tanıtım'I inceleyerek halledebilirsin.
En Son sürümünü Yükledim Ancak Hala Çalışmıyor

1541768277939.png

Böyle çıkıyor direk.

Son düzenleme:
Peki Biriey Sorucam Titlemanager scoreboardın uzunluğunu nasıl kısaltabiliriz

En Son sürümünü Yükledim Ancak Hala Çalışmıyor

Ekli dosyayı görüntüle 49865
Böyle çıkıyor direk.
%{stat_pkills}% Oyuncu'nun kaç kişi öldürdüğünü gösterir.
%{stat_deaths}% Oyuncu'nun kaç kez öldüğünü gösterir.PlaceHolder gerektirir.

Güncelledim ancak hala aynı

Sunucunuza
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
pluginlerinden herhangi biri yoksa yükleyiniz ardından titlemanager configine girerek görünmesini istediğiniz öldürme bölümüne %statistic_player_kills% ölme bölümüne %statistic_deaths% yazınız, ardından aşağıda verdiğim komutları sırasıyla giriniz.

/papi ecloud download Statistic
/papi reload
/titlemanager reload

Ardından çalışacaktır, eğer çalışmazsa konsolu kontrol ediniz eğer hata varsa hatayı atınız, eğer yoksa yukarıdakileri doğru yapıp yapmadığınızı kontrol ediniz.

Console'da bu hata var
[13:35:10 ERROR]: [PlaceholderAPI] Failed to init placeholder expansion from class: com.extendedclip.papi.expansion.mcstatistics.StatisticsExpansion [13:35:10 ERROR]: [PlaceholderAPI] org.bukkit.Material.isItem()Z

Sunucunuza
ve
pluginlerinden herhangi biri yoksa yükleyiniz ardından titlemanager configine girerek görünmesini istediğiniz öldürme bölümüne %statistic_player_kills% ölme bölümüne %statistic_deaths% yazınız, ardından aşağıda verdiğim komutları sırasıyla giriniz.

/papi ecloud download Statistic
/papi reload
/titlemanager reload

Ardından çalışacaktır, eğer çalışmazsa konsolu kontrol ediniz eğer hata varsa hatayı atınız, eğer yoksa yukarıdakileri doğru yapıp yapmadığınızı kontrol ediniz.
Console'da bu hata var Nasıl Düzeltebilirim.
[13:35:10 ERROR]: [PlaceholderAPI] Failed to init placeholder expansion from class: com.extendedclip.papi.expansion.mcstatistics.StatisticsExpansion [13:35:10 ERROR]: [PlaceholderAPI] org.bukkit.Material.isItem()Z

Son düzenleme:
Sorunu hala yaşayanlar var. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Hâla yaşıyanlar var ... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl