Çözüldü Title yazısında anlık gözüküp silinmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasuoxdx

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
43
Minecraft
Azelora

Discord:

kyjons

Normalde böyle bir şey yoktu sonradan böyle oldu. pluginlerden kaynaklı olabilir diye son yüklediğim pluginleri silip testleri yaptım ama sorun düzelmedi.
Ekrana yazı geliyor ama anlık yani saniye bile değil hemen gözüküp yok oluyor. Skript ve Title komutunu sohbetten denedim değişen bir şey olmadı hata aynı. Skriptte titlenin süresini ayarlarız normalde ancak süre daha gelmeden milisaniye içinde gözüküp yok oluyor.

1.20.4 Paper.

Son düzenleme:
Sıfırdan kurulum yaptım. Sorun değişmedi. sizce neyden kaynaklı bir sorun?

Son düzenleme:
Skript'in zaten kendi title özelliği var. Komut kullanmanıza gerek yok, eğer sorun skript'se kodu paylaşır mısınız?

Log'a göz attım ek olarak şunu söylemeliyim;

plugins\Expansion-skript.jar, bu PlaceholderAPI expansion'u ise Expansion-skript.jar dosyasını PlaceholderAPI dosyasında bulunan expansions klasörüne atmak olacak yoksa hiçbir işe yaramaz.

Skript'in zaten kendi title özelliği var. Komut kullanmanıza gerek yok, eğer sorun skript'se kodu paylaşır mısınız?

Log'a göz attım ek olarak şunu söylemeliyim;

plugins\Expansion-skript.jar, bu PlaceholderAPI expansion'u ise Expansion-skript.jar dosyasını PlaceholderAPI dosyasında bulunan expansions klasörüne atmak olacak yoksa hiçbir işe yaramaz.
Sorunu title times'i ayarlayarak çözdüm ve yanlış konuma attığım expansion'u düzelttim.
Teşekkürler^^
Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl