Çözüldü Title Manager renk sorunu !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaanKeskin

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
KaanKeskin

Discord:

Kaan Keskin#3863

Gördüğünüz gibi sorunum bu arkadaşlar nasıl halledebilirim ?

ss.png

Öncelikle "TitleManager" kullanmanı tavsiye etmem. Kullanman gereken binlerce scoreboard eklentileri var. Hepsi birbirinden güzel.
Farklı dünyalara özel scoreboard'lar ve tek dünyalık inanılmaz özellikler içeren scoreboard eklentileri var. Google'a şöyle yaz.

Minecraft ScoreBoard Plugin <Sunucu Sürümün> Spigot Download

Fakat dostum sunucu sürümün 1.7 - 1.12 arası ise kesinlikle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adlı eklentiyi kullanmalısın!
Yardımcı olduysam ne mutlu bana. İyi günler dilerim! Sorunun çözülürse bana yazabilirsin!

ss.png

scoreboard indirdim ve temayı uyarladım pro olanı çalışmadı ve şimdi player ve ping değerlerini okumuyor nasıl düzeltebilirim

Ekli dosyayı görüntüle 205973

scoreboard indirdim ve temayı uyarladım pro olanı çalışmadı ve şimdi player ve ping değerlerini okumuyor nasıl düzeltebilirim
PlaceholderAPI eklentisini indir ve Google'dan wikisine gir orda bütün yetkiler var fakat ben sana kısaca yazıyım

İsim gösterme: %player_name%
Ping gösterme: %player_ping% veya olmassa %ping%
Para gösterme: %vault_eco_balance%
Sunucuda olan kişi sayısını gösterme: %server_online%
Kişinin rütbesini gösterme: %vault_group%

NOT: BUNLARIN ÇALIŞMASI İÇİN /papi ecloud download Server , /papi ecloud download Vault
ADLI KOMUTLARI GİRMEN GEREKİYOR. SONRA /papi reload
YAZACAKSIN VE OLUCAK. AMA BUNLARINDA ÇALIŞMASI İÇİN "Vault" , "PlaceholderAPI" ADLI EKLENTİLERİ KURMAN GEREKİYOR.
BUNLARDAN SONRA OLACAKTIR. DAHA FAZLA ŞEY EKLEMEK İSTERSEN DEDİĞİM GİBİ PlaceholderAPI'NİN WİKİSİNE BAKABİLİRSİN.

İyi günler dilerim!

[14:14:32 INFO]: [PlaceholderAPI] Placeholder expansion registration initializing...
[14:14:32 INFO]: [PlaceholderAPI] Fetching available expansion information...
[14:14:32 INFO]: [PlaceholderAPI] Successfully registered expansion: server [2.6.1]
[14:14:32 WARN]: [PlaceholderAPI] Cannot load expansion vault due to an unknown issue.

böyle bir hata alıyorum

tamam sorunu çözdüm başka bir paketten indirdim sunucuya çok teşekkür ederim yardımlarınız için konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl