Çözüldü Title Manager Ada Leveli ve Para Formatı Değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HuseyinDMR

❤️
Elmaslar
12
Minecraft
HuseyinOynarsa

Discord:

! Star Butterfly#0666

Sunucumda title manager eklentisini score board olarak kullanıyorum fakat ada leveli ve bakiye yerinde direk uzunlamasına yazıyor yani:
Screenshot_2.png
bunu bakiye: 3T ada seviye: 130M olarak göstermem mümkün mü? (Askyblock ve essentials kullanıyorum)

Sunucumda title manager eklentisini score board olarak kullanıyorum fakat ada leveli ve bakiye yerinde direk uzunlamasına yazıyor yani: Ekli dosyayı görüntüle 133666 bunu bakiye: 3T ada seviye: 130M olarak göstermem mümkün mü? (Askyblock ve essentials kullanıyorum)
%island_level_formatted% %vault_eco_balance_formatted% Placeholderapi ve Vault gerek /papi ecloud download vault yaz.

%island_level_formatted% %vault_eco_balance_formatted% Placeholderapi ve Vault gerek /papi ecloud download vault yaz.

Ada leveli içinde /papi ecloud download Askyblock yazman gerekiyor. :) Ek olarak "%island_level_formatted%" çalışmıyor. Onun için de "%askyblok_level_formatted%" placeholderini kullanmanız gerekiyor.

Ada leveli içinde /papi ecloud download Askyblock yazman gerekiyor. :) Ek olarak "%island_level_formatted%" çalışmıyor. Onun için de "%askyblok_level_formatted%" placeholderini kullanmanız gerekiyor.
Zaten ada seviyesini yansıtmışsa placehholderini indirmiştir akıllı :)

scoreboarda %vault_eco_balance_formatted% ekleyince /tm reload yazıyorum plugin çöküyor yani hata veriyor kaldırdığımda ise düzeliyor. Askyblock ise ikinizinde dediğini yaptım fakat olmadı

Hocam PlaceholderAPI kullanıyormusunuz onu kullanmazsanız olmaz.

Hocam /papi ecloud download vault yazıp %vault_eco_balance_formatted% bunu yazdıktan sonra bir reload atabilirmisin sunucunun buga girmiş olabilir reload atmak mantıklı geldi

papi nin sürümünü değiştirdim para oldu fakat ada leveli hayla olmadı

papi nin sürümünü değiştirdim para oldu fakat ada leveli hayla olmadı

Son sürüm olduğuna emin olun. Eğer son sürüm değilse "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
" buradan son sürümünü yükleyin. Yükledikten sonra sunucuyu yeniden başlatın. Yükledikten sonra PlaceholderAPI dosyasına girin ve Expansion dosyasına girin. Askyblock yazanı silin ve bunu yükleyin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ardından /papi reload yazın. Sorununuz çözülecektir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Zaten ada seviyesini yansıtmışsa placehholderini indirmiştir akıllı :)

Zaten parasını yansıtmışsa placehholderini indirmiştir akıllı :)

hocam bunu skript dosyanıza atın ve titlemanagere %skript_lvl::{player}% bunu yazın. Skripti veren @Reynixan arkadaşımıza teşekkür edrim

Çok teşekkür ederim oldu. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl