Titanyum pvp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GhostGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 999
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostGG

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
xLitch31

Discord:

onlyghost1.

Merhaba dostlarım ben titanyum pvp sunucusu açmak istiyorum ve sonoyuncunun getirdiği son güncelleme ile sonoyuncu launcherde başka sunuculara giriş yapamıyoruz. kendi launcherimi yapmak istiyorum herhangi bi kaynak varmıdır detaylı anlatan veya anlatabilecek bir kişi varmıdır acaba? ve launcher yaparsam sunucumu nasıl bağlayabilirim yani ben şuanki titanyum pvp paketimde normal tlauncherden girmeye çalıştığımda ''lütfen sonoyuncu launcher üzerinden giriş yapınız'' diyor. yani ben kendi launcherimi yapsamda ondan girmeye çalıştığımdada bu hatayı alıcam bu sunucu bağlama işinide anlatabilirseniz çok iyi olur. Mesela bir titanyum pvp sunucusunda oynuyorum ve launcheri .bat şeklinde ve bata sağ tıklayıp düzenle dediğimde çıkan metini ise aşağıda belirttim. Bu batı açtığımda aynı sonoyuncu menüsü açılıyor ismimi giriyorum ve giriş yap dediğimde direk minecraftı açıyor. Bunun gibi basit bir launcher yapmak istiyorum nasıl düzenleyebilirim bunu anlatırmısınız;

@Echo off
title Flex Loader
set "source=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
"
set "destination=%APPDATA%\.flex\bootstrap.jar"
cls

echo Loader indiriliyor

if not exist "%APPDATA%\.flex" (
mkdir "%APPDATA%\.flex"
)

curl -o "%destination%" "%source%"

echo Indirme tamamlandi.

echo Loader baslatiliyor...
echo Bu sekmeyi kapatabilirsiniz
cd %APPDATA%\.flex
javaw -jar "%destination%"
pause

rem java -jar "%destination%"
exit

ücretlisini yapacak çok kişi var ücretsiz için internete minecraft launcher source code vs yazabilirsiniz

ücretlisini yapacak çok kişi var ücretsiz için internete minecraft launcher source code vs yazabilirsiniz
hocam ben daha fazla vakit harcayıp launcher kodlamaktansa bat şeklinde yapmak istiyorum basit bir şekilde. Fakat nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum mesela anlattığım flexmc sunucusu sonoyuncudan kopyalamış launcheri sadece sonoyuncu yazan yerleri flex olarak değiştirmişler yani mod menüsüne girdiğimde gene sonoyuncu logosu çıkıyor bende sonoyuncudan almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilmiyorum. sonyoyuncunun dosya konumunda baya gezdim o boostrap jarının içini falan gezdim ama bi sonuca varamadım.

hocam ben daha fazla vakit harcayıp launcher kodlamaktansa bat şeklinde yapmak istiyorum basit bir şekilde. Fakat nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum mesela anlattığım flexmc sunucusu sonoyuncudan kopyalamış launcheri sadece sonoyuncu yazan yerleri flex olarak değiştirmişler yani mod menüsüne girdiğimde gene sonoyuncu logosu çıkıyor bende sonoyuncudan almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilmiyorum. sonyoyuncunun dosya konumunda baya gezdim o boostrap jarının içini falan gezdim ama bi sonuca varamadım.
Adamlar ısrarla "sunucumuz özel" diyip güncellemelerle önünü kesmeye çalışıyor.
Üst sürümlere geçip itemsadder ile istediğin şeyleri ekleyebilirsin.

Adamlar ısrarla "sunucumuz özel" diyip güncellemelerle önünü kesmeye çalışıyor.
Üst sürümlere geçip itemsadder ile istediğin şeyleri ekleyebilirsin.
hocam titanyum pvp sunucusu olduğu için sonoyuncudan almamız gerekiyor.

Dostum direk githubdan only-so gibi pluginlerle sadece sonoyuncu girişlerini aktif edip diğer girişleri kapatabilirsin client konusu biraz karışık eğer daha fazla yardım istersen çekinmeden yazabilirsin discord:murmurreis

Öncelikle değişik yerlerden bulduğun titanyum paketlerini kullanmak sıkıntılı çünkü bu flexmc paketinde ve öbür paketlerdede titanyum özel pluginlerde virüsler var. Bu sebeple sunucuyu açtın belirli bir yere kadar geldin falan dedikten sonra sunucun yüksek ihtimalle grief yiyecek çünkü pluginlerde plugini yazan kişinin vb. bildiği açıklar virüsler var. Eğer açacaksan titanyum pluginlerini bile kendin kodlaman gerek diye düşünüyorum buda çok zor ama senin fikrin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl