Çözüldü Titanyum plugin lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sreanium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 690
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sreanium

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
MertFring

Discord:

pablo escobar#0991

Arkadaşlar bir sunucuda gördüm eklenti ile sonoyuncu titanyumdaki kılıçları ve itemleri yapmışlardı. Sürümü ise 1.8. Bunu hangi plugin ile yapabilirim?

Texturpack ile yapılmakta 1.8 sürümünde bazı eşyaların görünümünü değiştirip yapabilirsin mesela altın eşyalarını.

Arkadaşlar bir sunucuda gördüm eklenti ile sonoyuncu titanyumdaki kılıçları ve itemleri yapmışlardı. Sürümü ise 1.8. Bunu hangi plugin ile yapabilirim?

Titanyum tarzı bir şey istiyorsanız item vesaire bunu kendiniz yapacaksınız. Bu tür item ekleme işlemleri sunucunun paperına veya spigot dosyasının içine eklenir. Java bilginiz var ise bunu yapabilirsiniz araştırıp onun haricinde öyle bir eklenti yok direkt alıp kullanabileceğiniz.

Ekli dosyalar

Ücretli olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak üst sürümler için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz. 1.8 sürümü içinde benim bildiğim ücretsiz eklenti yok. İyi forumlar dileriz.

yardım edeyim Erisos#7322 ekle itemsadder boş bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl