ikincielkralliklariseth
bruh ben titanyumdan cıkmayım florexmc bana aitdi çok kötü ortam panellenmek ailenin aranması ve evine yüzlerde asılsız ihbar yapılmasını istiyorsan tabiki girebilrisin ardından kendini ünlü sanan veledler tarafından sunucunun backdoorlanıp patlatılması gibi ufak küçük sorunlarda var şükürler olsun bana hiçbişey yapamadılar hepsinide severim birkaç tanesi hariç yani olay budur klanlarla olcak bi iş değil titanyumpvp işiSonOyuncu titanyum & Craftrise ametist tarzı daha gelişmiş bol etkinlikli, sunucu açma niyetim var. Son dönemlerde çok fazla smp sunucuları açılıyor titanyum’a girmek mantıklı mıdır?
atasci
ilovemaju
logk_shadow
açıldı ve tutmadı denemeni tavsiye etmemSonOyuncu titanyum & Craftrise ametist tarzı daha gelişmiş bol etkinlikli, sunucu açma niyetim var. Son dönemlerde çok fazla smp sunucuları açılıyor titanyum’a girmek mantıklı mıdır?
Ne tür bir sunucu açılmalı sizce?açıldı ve tutmadı denemeni tavsiye etmem
logk_shadow
Sistemlerin oyunu etkilememesi çok önemli benim anladığım kadarıyla artık oyuncular sistemlerin birşeyleri engellediği değilde daha açık sistemsiz veya varolan sistemlerle dengeyi oturtmuş sunucuları oynamayı tercih ediyor buna en büyük örnek olarak smp oyun modunu verebilirimNe tür bir sunucu açılmalı sizce?
Bu smp milleti iyi kekledi herkes yenilik beklerken donut 2014 sunucusu gibi sunucuda hiç bir pl yokmuş gibi sunucu açtı kamera karşısında kendine tuzak kurdurttu ve patladı gitti. Aşırı boş, eğlencesiz geliyor bana bildiğin klasik survival sunucusu.Sistemlerin oyunu etkilememesi çok önemli benim anladığım kadarıyla artık oyuncular sistemlerin birşeyleri engellediği değilde daha açık sistemsiz veya varolan sistemlerle dengeyi oturtmuş sunucuları oynamayı tercih ediyor buna en büyük örnek olarak smp oyun modunu verebilirim
logk_shadow
ama oyuncularda bunu istiyor ve beğeniyor örneğin bugün birisi çıkıp skyblock sunucusu açsa ve herşeye limit koymadan sistemsiz bir şekilde oynanıcağını düşünüyorumBu smp milleti iyi kekledi herkes yenilik beklerken donut 2014 sunucusu gibi sunucuda hiç bir pl yokmuş gibi sunucu açtı kamera karşısında kendine tuzak kurdurttu ve patladı gitti. Aşırı boş, eğlencesiz geliyor bana bildiğin klasik survival sunucusu.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!