TitanSurvival | Warpsız Macera | Ayarlı Pluginler 1.7.X/1.8.X

umut kılıç

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Titan Survival

Hoşgeldin Titan!
IP: TitanSurvival.nitrado.net
Sunucu Versiyon : 1.7.X-1.8.X

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ram : 2000 MB [Artacak]
CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU E31270 @ 3.40GHz (8 Cores)
Uplink: 1000 Mbit
Server Slot: 26 (Artıcaktır, iyi oyunlar)

Bazı Eklenti Özellikleri

- Altın Kürek Claim sistemi Türkçe
- Hile Koruması
- Gerçekçi ağaç kesme(Timber Mod)
- İpeksi spawner
- Market.
-Şans Kutusu.
-Kafa Düşürme.
-Mob-Oyuncu Keserek Para Kazanma

Yetkililer ;

Farmer[Kurucu]
Başka Yetkili Yok Fakat Alım Vardır :)

İYİ OYUNLAR DİLERİM,

1. Spawn Walls,Set vb komutlardan ibaret yani emek 0
2. Suriyelilerle Dalga Geçmenin Amacı Nedir ?

1. Spawn Walls,Set vb komutlardan ibaret yani emek 0
2. Suriyelilerle Dalga Geçmenin Amacı Nedir ?
1.Walls Set kullandım ama 4 saat verdim buna kardeşim
2.Suriyeli Dilenci Ayrımcılık dışlama değil tersine dikkat çekmek için koydum onlar bizim kardeşimiz Ama yanlış anlamadan dolayı ismini değiştirdim

1.Walls Set kullandım ama 4 saat verdim buna kardeşim
2.Suriyeli Dilenci Ayrımcılık dışlama değil tersine dikkat çekmek için koydum onlar bizim kardeşimiz Ama yanlış anlamadan dolayı ismini değiştirdim
peki 2. degiştin 1. walls,set kullanarak 10 saat bile harcasan emek degil çünkü insanlara orada birşe4y sergilemen göstermen gerek anlatabildimmi

peki 2. degiştin 1. walls,set kullanarak 10 saat bile harcasan emek degil çünkü insanlara orada birşe4y sergilemen göstermen gerek anlatabildimmi
Sana Katılmıyorum kardeşim yaptığın herşey emektir zaten tamamını setle yaptım diye bişe demedim servere girersen görürsün.

farmer haberda edeydin ya 2 build yapardık

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl