TITAN NETWORK | BETA | 1.8.X | Rütbe | Meslek | Görev | Boss | play.titanetwork.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySinan

Web Developer
Elmaslar
16
Minecraft
TEKKRAL

Discord:

Sinan#5881

g6PG1L.png

b6v0vm.png

NDLoGg.png

Z35qn3.png

4zpn97.png

nlbDyN.png

EDO0Ag.png

Z35qz3.png

dBLJln.png

7DBLJa.jpg

Server IP: - play.titanetwork.com -
Sürüm - Tür: 1.8.X -Faction
Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ana Website:

TeamSpeak ve Discord Sunucularımıza Web Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
SUNUCUMUZ BATIHOST GÜVENCESİNDEDİR.!

Son düzenleme:
konu tasarımını alıntı değilde kendiniz yaparsanız daha güzel olabilir buidleriniz sizemi ait arenayı daha önce gördüm gibi hatırlıyorum onun haricinde yarın sunucunuza gelip bakacagım

konu tasarımını alıntı değilde kendiniz yaparsanız daha güzel olabilir buidleriniz sizemi ait arenayı daha önce gördüm gibi hatırlıyorum onun haricinde yarın sunucunuza gelip bakacagım
Konu Tasarımını Değişeceğim kısa zamanda sunucuya beklerim :)

Başarılar brocum :O

Yav isim deiştirmeseniz . Forum adın tekkral ya ondan aklıma bişey çağrıştı . TekKral Network sizinmi kapattınız bunumu açtınız sw isminimi değiştirdiniz .

Kayıt olmaya üşendim

Beyler herkes gelio gidio sunucu gayet guzel neden girmiyorsunuz ben jernmax her gelene v7 ser4 kır8 kazma veriorm

Son düzenleme:
Meplerinizin bazıları alıntı kendi mepinizi yapmaya çalışın. Konu tasarımınızı geliştirin. Sunucunuza daha çok sistem özellikler getirin. Bunları yaparsan emin ol daha iyi yerlere gelirsin

Meplerinizin bazıları alıntı kendi mepinizi yapmaya çalışın. Konu tasarımınızı geliştirin. Sunucunuza daha çok sistem özellikler getirin. Bunları yaparsan emin ol daha iyi yerlere gelirsin
Tavsiyelerin için teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl