Kola
Dı Koka-Kola
forum bağımlılık yapıyor :)Dün bıraktın bugün geri dönüyorsun :p
forum bağımlılık yapıyor :)Dün bıraktın bugün geri dönüyorsun :p
Ben seni tehdit etmiyorum ! Yalan söyleme ![DOUBLEPOST=1451229661,1451229592][/DOUBLEPOST]@Timmge3011 adlı arkadaşımız yan hesap açıp mesajlarıma 'hatalı türkçe' değerlendirmesi veriyor skript olarak bir konu açsam diyorki ''SENİ ŞİKAYET EDECEĞİM !!! NİTRADOYA HEMDE ALINTI YAPMIŞSIN !!' Türkçe'yi kendisi daha yazamıyo bana değerlendirme veriyor ddos atarım sen kimsin diyor yiyosa atsın bakalım savcılığa gitmessem şerefsizim
SANA DDOS ATARIM DİYEN KİM YALANCI[DOUBLEPOST=1451230338][/DOUBLEPOST]@Timmge3011 adlı arkadaşımız yan hesap açıp mesajlarıma 'hatalı türkçe' değerlendirmesi veriyor skript olarak bir konu açsam diyorki ''SENİ ŞİKAYET EDECEĞİM !!! NİTRADOYA HEMDE ALINTI YAPMIŞSIN !!' Türkçe'yi kendisi daha yazamıyo bana değerlendirme veriyor ddos atarım sen kimsin diyor yiyosa atsın bakalım savcılığa gitmessem şerefsizim
BENIM YAN CARIM YOKKKKK ![DOUBLEPOST=1451230440][/DOUBLEPOST]@Timmge3011 dostum troll musün yahu allah allah sen kardeşim sen git evcilik oyna millete troll yapip adamın asabını bozma derim yaşın kac başın kac surda _Cole karışıyorsun yaşın kacta davranıyorsun sen sana tavsiyem _Cole gibi herkeze gelipte yan hesaptan troll yapma hakını sana kimse veremez git de yaşıtlarınla evcilk filan oyna derim veletsin meletsin senin yüzünden _Cole arkadaşım kabetmekte istemiyoruz git yaşıtınlarla ugras 10 yaşındasın diye karşındaki kardeşim knk gibi Zannetme derim Adamın Asabını bozmada git sütünü iç derim seni seni izliyorum bilerekten _Cole actı konuya çöp vb şeyler veriyorsun buda demeki yan hesaptan spawn yapmak anlamına geliyor yetkiller @Timmge3011 arkadaşı yan hesaptan uyarsanız güzel olur yoksa üyeler böylesi kişiler yüzünden forumda bırakır benden demesi tabi büykülük yetkilik sizde sizin karanız ama Timmge3011 yan hesaptan forumda geziyor millete çöp filan veriyor gelen üyelerde forumu bırakır böyle veletler yüzünden tabi forumda tehtit yasak ve sonuc olarakta burası bilgi paylaşim yani
Isterseniz gercekleri gorun.. Tehdit yok. Alintida yanlis anlama oldu. Yan carim yok. Ne diye beni suclutosunuz anlamadim 11 yasinda cocugum ben ya ![DOUBLEPOST=1451230476][/DOUBLEPOST]aynn bas engeli :D :kafaat:
Isterseniz gercekleri gorun.. Tehdit yok. Alintida yanlis anlama oldu. Yan carim yok. Ne diye beni suclutosunuz anlamadim 11 yasinda cocugum ben ya ![DOUBLEPOST=1451230554][/DOUBLEPOST]:dekme: bas engeli sen velete sen
Isterseniz gercekleri gorun.. Tehdit yok. Alintida yanlis anlama oldu. Yan carim yok. Ne diye beni suclutosunuz anlamadim 11 yasinda cocugum ben ya ![DOUBLEPOST=1451230676][/DOUBLEPOST]Dostum @Timmge3011 Arkadaşımızın Yaşı 10 Ve Yaşı Gayetde Belli Ediyor Tehdit Etmek Dediğin Seni Öldürcem VB Şeyler Yani Eğer Seni Tehdit Ediyorsa Bunu Bi Daha Ayrıntılı Bir Şekilde Anlat Eğer O Arkadaş Geleni Geçeni Tehdit Ediyorsa Bide Bana Tehdit Etsin Bakalım :) Kolay Gelsin Şimdiden Geçmiş Olsun Dostum :)
Cole yalan soyluyor yan carim yok benim ya. Hem tehdit te yok. Evet alintida yanlislik oldu. Bikeresinde ddos demistim ama sinirliydim ogun. Ben 11 yasinda cocugum ya ne tehdit etmesi yaa[DOUBLEPOST=1451230897][/DOUBLEPOST]Merhaba size yardımcı olabilmem için konuyu birazdaha ayrıntılı şekilde anlatmanız gerekmekte.
Dilerseniz buradan, dilerseniz özelden bana mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Benim seninle zorum yok. Anladin mi ?! YOK !!!!![DOUBLEPOST=1451230976][/DOUBLEPOST]@Timmge3011 adlı arkadaşımız yan hesap açıp mesajlarıma 'hatalı türkçe' değerlendirmesi veriyor skript olarak bir konu açsam diyorki ''SENİ ŞİKAYET EDECEĞİM !!! NİTRADOYA HEMDE ALINTI YAPMIŞSIN !!' Türkçe'yi kendisi daha yazamıyo bana değerlendirme veriyor ddos atarım sen kimsin diyor yiyosa atsın bakalım savcılığa gitmessem şerefsizim
Bilgisayara gecince tum soyledigin olaylarin neden oldugunu anlatcam sana teker teker.[DOUBLEPOST=1451231874][/DOUBLEPOST]@Timmge3011 adlı arkadaşımız yan hesap açıp mesajlarıma 'hatalı türkçe' değerlendirmesi veriyor skript olarak bir konu açsam diyorki ''SENİ ŞİKAYET EDECEĞİM !!! NİTRADOYA HEMDE ALINTI YAPMIŞSIN !!' Türkçe'yi kendisi daha yazamıyo bana değerlendirme veriyor ddos atarım sen kimsin diyor yiyosa atsın bakalım savcılığa gitmessem şerefsizim
YAN HESABIM YOKTUR. ASIL HESABIM BU.[DOUBLEPOST=1451232166][/DOUBLEPOST]Engeli kaldır mesajlar gözükebilir. _Cole arkadaşımızın yaşı büyük bir de Timmige3011 yan hesapsa asıl hesabı nedir?
BEN Mİ KÜSTAHIM ? KENDİNE BAK YALANCI. @ImHai bana yardım et lütfen. Bu küstah yalan söyleyip duruyor ya. Evet ddos atıcam dedim ama sinirlenmiştim oyüzden dedim. Peki ddos attım mı ? Tabii ki de HAYIR. Hem benim yan çarımda yok. Ayrıca "Hatalı Türkçe" diye derecelendirmemin sebebi bu: bir keresinde bana trip atmıştın "klavyen mi bozuk ya" falan diye. HATIRLIYOR MUSUN ? İşte oyüzden hatalı türkçe verdim. ama diğerlerinde gerçekten yanlışın olduğu için verdim. YANİ ORTADA YANLIŞ ANLAŞILMA VAR. AMA ÖYLE OLDUĞUNU ANLAMIYORSUN.Merhabalar Ben Efe Forumu 27.12.2015 Tarihine kadar bıraktım çünkü @Timmge3011 adlı kişi beni tehdit ediyor o ne hakla beni tehdit ediyorki böyle bir şey yapmaya hakkı yok ! inşşallah 27 Aralığa kadar bunun gibi küstah insanlar forumdan gider ayrıca bana @ImHai @UcanKöfte @Celil53 @KadirBerk @firestud5 @Abdullah2323 adlı yetkililer bana yardımcı olursa çok sevinirim...
![]()
![]()
![]()
BloodyX#4069
Cunku begenmiyorum ? Begenmek zorundamiyim yorumu[DOUBLEPOST=1451322771,1451321527][/DOUBLEPOST]Timmge3011 bak kardeş bütün atıgım yorumlara begenmedim yapiyorsun spawn oluyor vede 5 tane begenmiyorum diye yapiyorsun buda sana son uyarım bak kardeş rapor etim 5 tane yoruma bilerekten begenmiyorum verdin rapor edilsin uyarımsınız şu arkadaşı spawn yapiyor
Cunku bazi soylediklerine katilmiyorum. Hicmi iyi bisey soylemedim sana bi bak hesabina. KÜSTAH !Timmge3011 bak kardeş bütün atıgım yorumlara begenmedim yapiyorsun spawn oluyor vede 5 tane begenmiyorum diye yapiyorsun buda sana son uyarım bak kardeş rapor etim 5 tane yoruma bilerekten begenmiyorum verdin rapor edilsin uyarımsınız şu arkadaşı spawn yapiyor
BloodyX#4069
begenmiyorsan gereksiz şey yapma anladımı veletCunku begenmiyorum ? Begenmek zorundamiyim yorumu[DOUBLEPOST=1451322771,1451321527][/DOUBLEPOST]
Cunku bazi soylediklerine katilmiyorum. Hicmi iyi bisey soylemedim sana bi bak hesabina. KÜSTAH !
abi konuyu değilde ben @Timmge3011 i Seviyim :)Yapacağınız muhabbeti,Açacağınız konuyu,Atacağınız konuyu seviyim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!