TİMMGE3011 ADLI ÜYE YÜZÜNDEN FORUMU BİR SÜRELİĞİNE BIRAKIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.770
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kola

Dı Koka-Kola
Elmaslar
322
Merhabalar Ben Efe Forumu 27.12.2015 Tarihine kadar bıraktım çünkü @Timmge3011 adlı kişi beni tehdit ediyor o ne hakla beni tehdit ediyorki böyle bir şey yapmaya hakkı yok ! inşşallah 27 Aralığa kadar bunun gibi küstah insanlar forumdan gider ayrıca bana @ImHai @UcanKöfte @Celil53 @KadirBerk @firestud5 @Abdullah2323 adlı yetkililer bana yardımcı olursa çok sevinirim...

Download

cooltext155899670478381.png

cooltext155899211936569.png

Merhaba size yardımcı olabilmem için konuyu birazdaha ayrıntılı şekilde anlatmanız gerekmekte.
Dilerseniz buradan, dilerseniz özelden bana mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Dostum @Timmge3011 Arkadaşımızın Yaşı 10 Ve Yaşı Gayetde Belli Ediyor Tehdit Etmek Dediğin Seni Öldürcem VB Şeyler Yani Eğer Seni Tehdit Ediyorsa Bunu Bi Daha Ayrıntılı Bir Şekilde Anlat Eğer O Arkadaş Geleni Geçeni Tehdit Ediyorsa Bide Bana Tehdit Etsin Bakalım :) Kolay Gelsin Şimdiden Geçmiş Olsun Dostum :)

Merhaba size yardımcı olabilmem için konuyu birazdaha ayrıntılı şekilde anlatmanız gerekmekte.
Dilerseniz buradan, dilerseniz özelden bana mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
@Timmge3011 adlı arkadaşımız yan hesap açıp mesajlarıma 'hatalı türkçe' değerlendirmesi veriyor skript olarak bir konu açsam diyorki ''SENİ ŞİKAYET EDECEĞİM !!! NİTRADOYA HEMDE ALINTI YAPMIŞSIN !!' Türkçe'yi kendisi daha yazamıyo bana değerlendirme veriyor ddos atarım sen kimsin diyor yiyosa atsın bakalım savcılığa gitmessem şerefsizim

@Timmge3011 dostum troll musün yahu allah allah sen kardeşim sen git evcilik oyna millete troll yapip adamın asabını bozma derim yaşın kac başın kac surda _Cole karışıyorsun yaşın kacta davranıyorsun sen sana tavsiyem _Cole gibi herkeze gelipte yan hesaptan troll yapma hakını sana kimse veremez git de yaşıtlarınla evcilk filan oyna derim veletsin meletsin senin yüzünden _Cole arkadaşım kabetmekte istemiyoruz git yaşıtınlarla ugras 10 yaşındasın diye karşındaki kardeşim knk gibi Zannetme derim Adamın Asabını bozmada git sütünü iç derim seni seni izliyorum bilerekten _Cole actı konuya çöp vb şeyler veriyorsun buda demeki yan hesaptan spawn yapmak anlamına geliyor yetkiller @Timmge3011 arkadaşı yan hesaptan uyarsanız güzel olur yoksa üyeler böylesi kişiler yüzünden forumda bırakır benden demesi tabi büykülük yetkilik sizde sizin karanız ama Timmge3011 yan hesaptan forumda geziyor millete çöp filan veriyor gelen üyelerde forumu bırakır böyle veletler yüzünden tabi forumda tehtit yasak ve sonuc olarakta burası bilgi paylaşim yani

_Cole dostum ddos atmak okadar kolaysa banada atsın bakalım :) bana ddos atanları ben kaç kere siber suçlara şikayet ettim :) sanada tavsiyem siber suçlara şikayet onu yani en iyisi orası sanal alemde onlar ilgileniyor en iyi olarak :)

_Cole dostum ddos atmak okadar kolaysa banada atsın bakalım :) bana ddos atanları ben kaç kere siber suçlara şikayet ettim :) sanada tavsiyem siber suçlara şikayet onu yani en iyisi orası sanal alemde onlar ilgileniyor en iyi olarak :)
Merak etmeyin zaten beni koruyan tek kişi ztn THT (TurkHackTeam)

Ss'leri bu konuya at veya yetkililerden birine özelden ulaş, dediklerin doğruysa icabına bakarız.

siber suçlara başvur olm bizi ne karıştıry10 :(

2 gün hızlı geçer inş

Ss'leri bu konuya at veya yetkililerden birine özelden ulaş, dediklerin doğruysa icabına bakarız.
malesef elimde 1 ss var oda onu engellediğim ss[DOUBLEPOST=1451081270,1451080808][/DOUBLEPOST]
rZmj31.png
adını velet diye değiştirdim skypde chattin resmini keşke çekseydim anneme falan küfür etti dediki seni mc-tr.comdan attırıcam anonymous tarafından hackleticem seni dedi ve engelledim görüşmeyi falan gizledim keşke gizlemeseydim böyle olucağını bilseydim[DOUBLEPOST=1451081359][/DOUBLEPOST]bu görüşmeyi gizlemeden önce farketmeden çektiğim bir foto

malesef elimde 1 ss var oda onu engellediğim ss[DOUBLEPOST=1451081270,1451080808][/DOUBLEPOST]
rZmj31.png
adını velet diye değiştirdim skypde chattin resmini keşke çekseydim anneme falan küfür etti dediki seni mc-tr.comdan attırıcam anonymous tarafından hackleticem seni dedi ve engelledim görüşmeyi falan gizledim keşke gizlemeseydim böyle olucağını bilseydim[DOUBLEPOST=1451081359][/DOUBLEPOST]bu görüşmeyi gizlemeden önce farketmeden çektiğim bir foto
Engeli kaldır mesajlar gözükebilir. _Cole arkadaşımızın yaşı büyük bir de Timmige3011 yan hesapsa asıl hesabı nedir?

Engeli kaldır mesajlar gözükebilir. _Cole arkadaşımızın yaşı büyük bir de Timmige3011 yan hesapsa asıl hesabı nedir?
mlsg görüşmeyi gizlediğim için o hesabı bulamıyorum bulabilsem göstericem

Dün bıraktın bugün geri dönüyorsun :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl