Murat Aydın
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 18
mudlusamoi#5646
check for new version: false
automatically download new version: false
disable variable conflict warnings: true
Teşekkürler İlginiz İçin Hepsini Yapacağım[DOUBLEPOST=1502650516,1502649382][/DOUBLEPOST]
FarmProtect.jar'ın içindeki plugin.yml bozulmuş.
TopLite eklentisindeki lang.yml'de hata yapmışsınız.
UltimatePlugin eklentisi skript ile çakışıyor sanırsam. Bu eklentiyi silmenizi öneririm. Baya bi hata vermiş.
MVCore eklentisi yenispawnı configden silin diyor. /mv remove yenispawn
Skript config.sk girip;
karşılarındaki gibi ayarlayın. Ayrıca skriplerinizde hatalar var onları ek olarak skript destek forumunda konu olarak açarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Kod:check for new version: false automatically download new version: false disable variable conflict warnings: true
Şuanda 55 kişi var iken sunucumda ortalama tps 14 - 16 arası 19 daha olmadı 16 gb ram var bu tps normal değil hala biyerlerde hatalar var neler yapabiliriz acaba 12 tps flan alıyordu 14 - 16 arasına çektim şuan
FarmProtect.jar'ın içindeki plugin.yml bozulmuş.
TopLite eklentisindeki lang.yml'de hata yapmışsınız.
UltimatePlugin eklentisi skript ile çakışıyor sanırsam. Bu eklentiyi silmenizi öneririm. Baya bi hata vermiş.
MVCore eklentisi yenispawnı configden silin diyor. /mv remove yenispawn
Skript config.sk girip;
karşılarındaki gibi ayarlayın. Ayrıca skriplerinizde hatalar var onları ek olarak skript destek forumunda konu olarak açarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Kod:check for new version: false automatically download new version: false disable variable conflict warnings: true
Hmm tps çalışmıyor bulamıyorum :( hangisi yapıyorEklentilerinizle alakalı olabilir. Sunucuyu fazla zora sokuyor olabilirler.
mudlusamoi#5646
Onu Denedim /timings paste kısmı gelmiyorbu eklentiyi dener misiniz ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!