Çözüldü Timings Report

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MineAlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MineAlive

mc.minealive.com
Elmaslar
15
Minecraft
mc.minealive.com

Discord:

minealive.com

Sunucu 30 online olunca ya da 30a yaklaşınca tps değerleri 13,14e düşüyor yardım eder misiniz?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

EpicSpawners eklentisi yerine başka bir spawner eklentisi kullanmalısın.

GuiBalance eklentisini kaldır gereksiz bir eklenti zaten.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Skriptte oyuncunun giriş eventleride sıkıntı çıkarıyor fakat çok önemli değil

Eklenti - [20 TL] ItemSpawnerLW -- Recoded -- [1.8-1.12] [Dil Apisi] [Özel Kazma] [Özel Spawner]

Genel olarak sorunlar 3 adet.
1- Hopper
2- Demir Golem
3- EpicSpawners.
EpicSpawners::Event: c.s.e.E.SpawnerListeners İle Başlayanlar.
Sorunları bildirdiğin için teşekkür ederim, parayla bir eklenti almaya pek niyetim yok özellikle skript ise çünkü ben de profesyonel olarak skript kodlayabiliyorum kısaca kodlamak istesem skript ben de kodlarım ama spawner için gerek duymuyorum. (Yanlış anlama skriptini beğendim.)
GuiBalance eklentisini kaldır gereksiz bir eklenti zaten.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Skriptte oyuncunun giriş eventleride sıkıntı çıkarıyor fakat çok önemli değil
Yardımın için teşekkürler.​

Sorunları bildirdiğin için teşekkür ederim, parayla bir eklenti almaya pek niyetim yok özellikle skript ise çünkü ben de profesyonel olarak skript kodlayabiliyorum kısaca kodlamak istesem skript ben de kodlarım ama spawner için gerek duymuyorum. (Yanlış anlama skriptini beğendim.)

Yardımın için teşekkürler.​
Pardon ama ben skript olduğunu söylemedim :D

Hocam ama EpicSpawners eklentisi zaten paralı bir eklenti bana kalırsada @FuryRS 'nin plugini oldukça iyi bir plugin ayrıcı lag kesinlikle yapmaz minecraft'ın kendi spawner sistemine bağlı diye biliyorum

Hocam ama EpicSpawners eklentisi zaten paralı bir eklenti bana kalırsada @FuryRS 'nin plugini oldukça iyi bir plugin ayrıcı lag kesinlikle yapmaz minecraft'ın kendi spawner sistemine bağlı diye biliyorum
Bende öyle biliyorum :D Ne tesadüf zaten öyle :D NMS sistemini kullandığı için lag yapma oranın senin oyuncularının girip çıkma oranından daha düşük.

Pardon ama ben skript olduğunu söylemedim :D
Bana "discord" platformundan ulaşan bir arkadaş sizin eklentinizi vererek "skript" olduğunu belirttiği için öyle bir şey yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl