Çözüldü Timings Raporu yorumlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lopew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 569
  • Etiketler Etiketler
    timings
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

Lopew

Ziyaretçi
Sunucum ortalama 18-20 kişide iken Sabit 20 TPS alıyorum ama 23-25-28 gibi rakamlara çıktığı anda sunucum TPS değerleri 15e kadar düşebiliyor ve sunucu kendini korumaya alıp otomatik olarak su,huni,lav(generatorler) ve redstone malzemeleri gibi şeyleri kapatıyor ve tpsin yükselmesini bekliyor.

Sunucumda acaba yetersiz bir şey mi var veya yanlış bir şey mi yapmışız bir eklenti sunucumuzu yoruyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yaklaşık 10 Dakikalık bir timings aldım şu an daha uzununu alıyorum anlaşılmaz ise uzununu ayrıca ekliyeceğim.

(latest.log çok fazla uzun olduğu için hastebin kabul etmiyor.)

Sunucum ortalama 18-20 kişide iken Sabit 20 TPS alıyorum ama 23-25-28 gibi rakamlara çıktığı anda sunucum TPS değerleri 15e kadar düşebiliyor ve sunucu kendini korumaya alıp otomatik olarak su,huni,lav(generatorler) ve redstone malzemeleri gibi şeyleri kapatıyor ve tpsin yükselmesini bekliyor.

Sunucumda acaba yetersiz bir şey mi var veya yanlış bir şey mi yapmışız bir eklenti sunucumuzu yoruyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yaklaşık 10 Dakikalık bir timings aldım şu an daha uzununu alıyorum anlaşılmaz ise uzununu ayrıca ekliyeceğim.

(latest.log çok fazla uzun olduğu için hastebin kabul etmiyor.)
Essentials Zamanlı Teleport Lag Yapıyor, BentoBox Adaya Gitme Komudu Lag Yapıyor, Dünya Kaydı Almak Aşırı Lag Yapıyor Eğer Bir Plugini Veya Ayarını Yaptıysanız Kapatın.

Essentials panele arada şöyle bir hata geçiyor → "Could not pass event PlayerRespawnEvent to EssentialsSpawn v2.18.2.0"
Biraz baktım bu soruna sürüm uyuşmazlığı vs. deniyor bir hataya sebep olduğu vs. yazmıyordu o yüzden uğraşmadım.

Bentobox adaya gitme komutunu nasıl ayarlarız tam olarak anlamadım herkes yazabiliyor

Dünya kaydına gelirsek ona bir bakıcam sanırım otomatik alıyor kayıt.

Essentials panele arada şöyle bir hata geçiyor → "Could not pass event PlayerRespawnEvent to EssentialsSpawn v2.18.2.0"
Biraz baktım bu soruna sürüm uyuşmazlığı vs. deniyor bir hataya sebep olduğu vs. yazmıyordu o yüzden uğraşmadım.

Bentobox adaya gitme komutunu nasıl ayarlarız tam olarak anlamadım herkes yazabiliyor

Dünya kaydına gelirsek ona bir bakıcam sanırım otomatik alıyor kayıt.
BentoBox Aşırı Önemli Bir Plugin Değil Silmeni Öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl